.-

"ångra hellre det du gjort, än det du inte gjort"

Stämmer rätt bra med gårdagen. Vad är det jag är rädd över och vad är det jag skulle skämmas för? Malin, tänk lite framåt och skit i vad andra tycker :)


I går var jag på Nightshift med Nathalie, det är en bra tjejde. Kom hem 5 i natt, så nu är väl hela veckan förstörd. Väntar på att Niklas ska hämta mig så ska vi åka till Karlskoga och ta kvällsfika hos Nathy, där står även min bil så ska bli skönt att få med den hem hihi.

Ha en bra kvällll!!!!! =)

olyckligtkär

Nu ska jag erkänna nåt töntigt för er....
Jag är kär i en IDOL. Jag skulle kunna vara en av de tjutande tjejerna som sitter i idolpubliken (seriöst) ... Jag är fankär BOKSTAVLIGEN i DANIEL NORBERG!

och IKVÄLL, har han skrivit GODNATT till MIG på faaaceboook.... jag är helt såld!



ååååååååååh <3


Gitarrkillar, sångkillar! ♥♥♥♥♥

MAN SKA

Vet ni?
MAN SKA:
- Vara glad för det man har
- Uppskatta det man har
- Ta vara på det man har
- Tänka på att allt blir till det man gör det till
- Se/hitta sina egna möjligheter och chanser
:)

Dock är jag urusel på att visa mina känsler, visa vad jag uppskattar och säga det jag tycker och vill.

I dag har jag fått 47 kr av min mamma, och jag blev jätte glad. Hade de vart för 2 månader sen, hade jag knappt tagit det för att det var så lite.......
För tex några månader sen kunde jag pka bil till kristinehamn bara för att sola solarium, hur onödigt är inte det på en skala?
Jag är glad att jag nu märkt att pengar har ett så mycket större värde.


jag lever

jag vill bara säga att jag lever. Eller gör jag ens det? Vem bryr sig.

Några punkter:

- I dag på vår lediga dag, har jag inte gjort ett skit. Förutom tvättat, diskat, damsugit köket. Jag har haft lite ont i huvudet o vart skit trötttt..
- Bara 5 månader tills vi ta studenten. Sjukt skönt att det är så kort tid kvar, men, jag blir jättestressad när jag tänker efter, hur fan ska vi hinna allt?
- Jag är fattigast i världen. När jag köpt mitt träningskort till veckan för 250 kr så har jag ca 10 kr att leva på resten av månaden. JA 10 kr, jag skojar inte.
- Jag älskar att bo i Kristinhamn, vill verkligen komma hemifrån och bort från degerfors/karlkoga sen, men jag vet inte hur jag ska klara mig utan mina kompisar? Jag älskar alla spontana kvällar. Känns jättejobbigt faktiskt, jag kan inte åka dit bara sådär o de inte kan komma hit när som helst.... blir så ensamt. Visst har jag inte ansträngt mig så mycket för att umgås med nån jag har halvkontakt med här heller.
- Louise kan vara den största tryggheten just nu. När hon är här är jag aldrig ledsen, dels för att jag inte vill vara ledsen med någon och dels för att hon gör mig glad. Spelar ingen roll om vi inte pratat på länge eller så, känner hennes energi ändå. Förlåt för att jag är lite hopplös louise :(
- Jag har 2 balklänningar, bokat balfrisyr och smink tid, men vem fan är min kavaljer?

Meeen, jag är glad ändå!!! :)


I morgon ska jag träna Body Pump + Zumba med jessssica
På Lördag ska jag o Louise kaaanske träna "lördagspass", tror det ingår godis i det. :)
På torsdag bir det Kick´n box

Mååååste börja kommma igång igen !! :)

RSS 2.0