CP vs TP

Ja, vad gör man på helgerna i Strömtorp när man inte orkar fixa sig osv för att "göra nåt", men ändå inte orkar sitta hemma själv och ruttna? Ja det vet mina coola grannar, haha.


CP vs TP
- kriget som aldrig tar slut?


Tack för en jätte rolig natt!

tisdag - onsdag

  • åt frukost hos Linnéa klockan 11
  • solade hemma mellan 13-18
  • cyklade till Mattias, diskade och dammsög
  • sprang/gick i råbäck 3 varv
  • var med cilla-
  • cilla och jag var ute och gick, åt fruktsallad hos henne och pratade
  • gick själv hem från parken kl. 02  (nej jag är inte mörkrädd :))

Ja, så såg min Tisdag ut på ett ungefär. Fy fan vad det suger att blogga när man inte gör något vettigt om dagarna eller har något annat att skriva om.

I dag är det Onsdag ialf. Skulle egentligen till Mölle med min tremänning Erika som kommer från Örebro, men ser inte riktigt ut som om det är bad&sol väder.
Mina släktingar från Australien är hemma, skulle vara kul att träffa de lite men det går nog inte i dag eftersom jag ska vara i Karlskoga sex. Fast de ska väl vara i Sverige till September eller nåt så det hinns ju :)

Jaja- nu ska jag lägga mig i soffan på alltanen och sova lite, eller kanske läsa?

puss


3 dagar och 2 nätter

- med Anna!

Jag har varit hos Anna sen i tisdags. Och vad har vi gjort i tre dagar? Jo vi har lagat mat, ätit, druckit coca cola, varit på bio, ansiktsmask, sovit, kollat på filmer, plockat 20 liter jordgubbar, tagit två uppfriskande nattbad, skrattat, försökt lärt oss att dricka kaffe, försökt komma på stödord, käkat massa onyttiheter och lite till?



I dag är det Torsdag och i natt sov vi ingenting! Svårt att tro kanske, men lika sant som gjort. Så ja nu har jag varit vaken mer än ett dygn!
Vi gjorde oss i ordning till tio och gick till stan där jag mötte min bror. Jag fick med mig världens goaste stickade tröja hem från Jon & jonna (synd bara att alla kommer ha en sån i höst), en kjol från HM och en randig tröja! Jag hittade ett par mörka lee jeans på jc som jag ångrar att jag inte köpte! :(



Nu ska jag byta brallor sen gå ut och gå några timmar i regnet!
puss

tisdag

I går sa jag att jag skulle gå och lägga mig i tid, men det blev klockan 03 i alf ;s men men.

Nu ska jag snart gå och fixa i ordning mig lite sen tar jag bussen till Karlskoga och går hem till Anna. I kväll ska vi äta taco, sen senare på kvällen äta jordgubbar och kolla på film :)
I morgon ska vi gå på bio, Ice age 3. Jag har förväntningar på den så jag blir besviken om den är dålig!





Nu är det bara ca tre veckor kvar till putte. Känns som det är dags att börja plugga låtar! Jag har råkat avinstallerat flash player så jag kan inte kolla youtube. Hur ska det gå eftersom det inte går att installera om det?

världens bästa bror



Nu kom jag precis hem, har varit hos min kära bror sen kl. sex. Mommi ( = farmor på finska) och min faster Auni var där och grattade honom i efterskott. Sen när de åkte hem gjorde jag mitt såkallade sommarjobb (diskade) och sen tog jag med Mattias ut på en promenad i regnet.
Vi hade ganska mycket att prata om konstigt nog, eller konstigt kanske det inte är? Vi umgås ju inte specielt ofta, men i bland är han väldigt bra faktiskt! :)

Nu är klockan 22.30 och jag funderar starkt på att gå och sova. Jag har inte gått och lagt mig innan 01 på länge. Fast iofs, hur stor är då chansen att jag lyckats somna?
Jaja, ska ge min katt lite uppmärksamhet nu för hon ligger på mattan och snurrar runt, sträker på sig och ser fånig ut.
Pusshej

sommarens fest planer?

Går dagen blev väldigt kul. Det bjöds på bra musik och mycket sång och skratt till det!



Nu har jag suttit och pratat i telefon med Anna i en timme, och vi kom fram till att de helger som är kvar på sommarlovet är i storsett redan planerade. Och vet ni med vad? Fest! :s

helgen i:
v. 28 - fest i karlskoga
v. 29 - hyra stuga i lunedet (säg till om ni är sugna på att följa med för vi försöker dra i hop folk)
v. 30 -
dygna fredag till lördag
v. 31 - pip! 27 jui - 1 augusti  
v. 32 - åker till Turkiet 5 augusti, dock inge festande planerat eftersom min låtsas farmor följer med.
v. 33 - vulkanmarken? (hoppas!) Annars så är det säkert fest eftersom det är helgen innan skolan börjar.

Jag har alltså något planerat på varje helg av de som är kvar på sommarlovet. Vet inte om det känns bra eller dåligt faktiskt. I veckorna tar man det bara lungt- solar o badar om det är fint väder eller kollar film o myser om det är dåligt väder. Sen blir det helg och då är det något planerat redan!
Men jag ska inte klaga, jag säger hellre "nej jag ska festa" i stället för att säga "nej jag jobbar" om någon vill hitta på något ;) Destutom är det roligare destu fler man är, så tveka inte på att fråga om ni är sugna!


När blev jag en party pingla?

sena sommarnätter

I går åkte jag som sagt in till min kära väninna Anna. Vi gjorde oss i ordning och gick till Lisa där vi satt i hennes rum och var coola. Vi kom på ett nytt ölspel som jag ska lära er nån gång. Gillar man musik och har bra tackt känsla så kommer ni tyckta det är kul garanterat!
Sen gick vi till en kompis till Lisa och hade mysfest. Blev en bra kväll med nytt och roligt sällskap! :)


Vid halv fyra gick vi hem till Anna från Karlberg i spöregn och åska!
Inte det perfekta vädret till sena sommarkvällar.



Nu ska jag gå och duscha sen fixa mig iordning. I kväll blir det fest igen :) Ska skriva som jag alltid gör: Jag hoppas på en bra kväll!
puss och kram

åska och fredag

Jag förstår inte varför jag blivit så feg nu på äldre dar. haha! Fast okejdå, åska har jag nog aldrig tyckt om. Jag kommer ihåg när jag gick i 6an och jossan och jag var ute på äventyr. Vi gick på ett gärde ute på landet och helt plötsligt kom det en blixt så vi slängde oss ner på mage och ålade oss hem för att vi var ju högst på gärdet. haha :)

Fast det känns bra att jag inte är den ända som är rädd för åska, Anna är också det. Och det är tur att jag har så tuffa och snälla grannar så att jag var välkommen dit när det åskade som mest.
Fast eftersom de sitter och lanar där hade de inte ens märkt att det åskade för att de spelade? Tur att jag sprang dit och varnade de :D



Nu tror jag åskan har slutat för stunden så jag ska skynda mig och springa ner och duscha. Sen ska jag till Anna och i kväll blir det nog fest. Oplanderade kvällar brukar bli bra så jag hoppas på en trevlig kväll utan regn!! :)

puss

sommar <3

åh, ja som sagt- jag älskar verkligen vädret! :) synd att det kommer försvinna...
Dag efter dag har jag legat och solat så mycket det gått. Jag har faktiskt badat några gånger också, fast ända gången jag gick i frivilligt var nog när jag var i Näset i måndags med Anna.
I förrgår var jag hurtig och cyklade till Kristinehamn fram och tillbaka bara för att bada i Hult med mina kusiner. Rätt så varmt att cykla men jag klagade inte för jag slapp att få ont i knät! Doktorn har sagt att det är normalt att ha ont i knät när man är ung och tjej? Själv tycker jag att det låter väldigt dumt men han har säkert rätt eftersom han inte hittade något fel.


Sen ska jag upp till Råbäck och springa några varv men just nu ligger jag på altanen och väntar på att molnen ska försvinna så att jag kan fortsätta sola åtminstone en timme till :)


Zprite sällskapar såklart ♥


RSS 2.0