sola o bada

ååååh, vad jag älskar vädret! 

I går var jag i badland med några stycken. Jätte trevligt faktiskt :) Men badland är inte så bra som alla säger om jag får säga det själv! Jätte grumligt vatten och solen är från fel håll,  men ändå litet o mysigt :)

Sara tog lite kort:


Haha, så jävla klockren bild på när Filip lyckades dra ner Pontus i vattnet.


Sen på kvällen tog jag kvällsdopp med hela lanar gänget som jag även har varit i Degernäs med hela dagen i dag :)
Sitter här i min halv blöta bikini än och funderar på vad jag ska göra. Antigen gå ut och springa för har käkat alldeles för mycket onyttigheter de senaste dagarna, eller gå ut och lägga mig i soffan på altanen och läsa? Jaja.

linn, mormor och bror dag

I dag åkte jag in till Karlskoga för att träffa Linn :) vi ses typ en gång om året = för sällan! Vi gick ner till näset och stekte lite. Rödare än vad jag är nu går nog inte att bli. Varför blir jag inte brun?
Sen gick jag till mormor, hon bjöd på mat och sen tog jag bussen hem till min kära bror. Vi kollade på fotboll och käka pizza. hihi. Sen cyklade jag hem och gick ut på en två timmars promenad ;*




Nu blir det sängen! PUSS

stek

I dag var jag i Degernäs med Sandra. Trevlig, få göras oftare :)
Men fy tusan vad jag har bränt upp mig på baksidan. Ryggen, rumpan, låren- det bränns!  Fast det övergår säkert till brunt nån gång...


hiphoppar´n sandra

Det blåste ganska mycket, och vattnet var svin kallt i början.


Sen när jag kom hem tog jag en skön powernap på alltanen, fikade och sen ringde Lovisa :) Vi tog en romantisk tur i Degerfors på cykeln i nån timme.


I morgon ska jag till LIIIIIIIINNN :)
puss och godnatt!

MIDSOMMAR

Tack för en trevlig midsommarafton!


*stolta ägare till midsommarstången*


Vi började några tjejer hemma hos Anna och sedan drog vi vidare. Det blev för en gångs skull en bra midsommar! Bra väder, kul sällskap, god mat/tårta och lagomt med dricka.

föresten, ett stort tack till alla chaffisar!
Kvällarna brukar oftast börja snabbt men sluta så långsamt när Anna och jag ska gå hem på natten. Att gå från stan i klackskor kan vara det jobbigaste som finns, men i går behövde vi inte gå nånstans! Tur att det finns gulligt folk :)


jobbig?



Ser det ut som jag vill prata med han? Det kan inte vara tillåtet att vara såhär jobbig!
Värst av allt är att han är 28 år........................... mogen killen :)


" du äter mina nerver "

dagen före

I dag gick jag upp halv 12 faktiskt, ganska bra :) Hade tänkt att gå ut och springa en kort sväng nu men känns som att vädret inte tillåter det riktigt. Så ska nog börja packa osådär så jag är redo att åka till Anna när pappa kommer och hämtar mig. Jag åker till mitt tredje hem över midsommar :) 
I kväll ska vi gå och handla och sen fixa med midsommarstången så att det mesta är klart tills i morgon. Fast klä den med blommor får vi nog göra i morgon så att de inte ser vissna ut :D

Nu har regnet lugnat ner sig lite, men orkar jag springa? Det får vi allt se, ska ialf gå i från datorn nu :)
Ses vi inte i morgon så får ni ha en TREVLIG MIDSOMMARAFTON :)
puss

alltan mys

Usch, det har gått en vecka på sommarlovet och jag (och de flesta andra) har redan vänt på dygnet. Jag brukar vara duktig på att inte göra det faktiskt för jag är så kvällstrött. (Fast bra att jag gjort det till midsommar så jag slipper höra Annas tjat om att jag måste sovamiddag)

Nu är klockan 13.00 och jag gick upp för en halvtimme sen. Sitter på våran mysiga alltan med datorn, frukost och på andra sidan bordet ligger Zprite.

zprite 3 år


I dag fyller min vaktkatt 3 år! Grattis kissen :)

" desto mer man vet om män, desto mer gillar man katten "



I dag har jag hjälpt pappa lite och tjänat pengar. Känns bra, känns bra!
Nu sitter jag i vardagsrummet och äter vattenmelon, mums ♥  Senare ska jag träffa Cilla :)


Uppgift till fredag:
fixa midsommarstång som vi ska ha hos Anna! Hur ska det gå?

kaninjakt

hare - kanin - hare - kanin - hare - kanin ?


När jag gick och skulle möta cilla så såg jag en ensam kanin hoppandes på vägen. Jag vart väldigt fundersam och tyckte så synd om den, och synd om ägaren. Jag hade vart helt förstörd om min kanin var borta. Så när jag hade mött cilla gick vi tillbaka och försökte få tag i den. Den kom fram till oss flera gånger men hoppade iväg lika fort igen.
Efter en timme gav vi upp och gick där i från, inte så lätt att få tag i en kanin. Är faktiskt lite orolig för räven vi har här i strömtorp :( men hoppas den kommer hem oskadd i morgon!!

Cillas pappa kom och hämtade cilla där kaninen var efter vi hade gått en sväng och han sa att det var en hare. Jag kan lova att jag kände mig rätt så dum då ifall jag hade försökt fånga en hare i en timme för att vara omtänksam! Men jag är nästan helt säkert på att det är en kanin. För den skutta som en kanin och inte sprang, och en hare har väl inte så små öron?

Vi gjorde vad vi kunde och jag ska försöka att inte ligga sömnlös i natt.


Berta och Greta

mys med anna

I går fick jag skjuss av min vän Niklas hem till Anna. Vi mös vid datorn och åt god mat :) Efter maten skulle vi egentligen gå och köpa glass sen gå hem till Maja, men vi hamnade hos Niklas som bor två hus innan henne på förfest;p
Sen när de skulle på statt så skulle jag ta bussen hem men den missade jag såklart så jag sov kvar hos anna och åkte hem i morse.

I dag har jag varit i min låtsas farmors stuga, rätt så mysigt att komma ut på landet sådär. Den ligger utanför Karlskoga mitt ute i ingenstans! Där kommer jag få spendera mina tråkiga dagar när Anna är på peace and love, men lite svartjobb sitter inte fel när jag ändå inte har någon att vara med ;$


(bloggade endast för din skull tjatmaja!)


Nu ska jag ut och röra lite på fläsket! Sen blir det film, vatten och alvedon. jag börjar få ont i huvudet :(

GODMIDDAG

Nu märks det att det är sommarlov! Jag vill göra så mycket om dagarna, har många alternativ hela tiden och vill inte sitta hemma. Fast okej, tänker man på det fina, härliga och regniga vädret så känns det som vilken helg som helst.

Världens segaste dator & världens gosigaste kissekatt!
Tur att jag har sällskap sånna här dagar :)



I kväll ska nog Anna och jag på bio ;* Vi ska kolla på 17 again eller Knowing. 17 again är klockan sex, känns lite tidigt så vi kollar nog på den andra som börjar vid nio :)
Jag har ett presentkort på sagabio som jag fick för två jular sen. Kan det betyda att jag inte varit på bio på 2 år? haha längesen i såfall!

lovisa - pärlan

menade inte att Lovisa är min pärla utan min fina röda cykel såklart :)


Har varit ute i några timmar med Kölborg nu. Gjorde ett stort framsteg i dag- cyklade hem själv igenom skogen! Jag är lika mörkrädd som ett litet barn och går/cyklar alltid runt "skogen" mellan karlshagen och strömtorp när jag varit med Lovisa. Men i dag klarade jag det, trampade på som fan och överlevde faktiskt :)
Nu fryser jag jätte mycket så ska gå och lägga mig i sängen på en gång!


Nu har jag tröttnat på att blogga och nu har jag tappat många läsare igen :( Men det är faktiskt sommarlov och jag tänker inte sitta och skriva vad jag gör om dagarna. Det läser ni inte ens, och jag tänker inte sitta och fundera ut något annat att blogga om heller. För jag ska ha kul och inte nörda för mycket!

I morgon ska jag på fest och min väninnor blir nog Anna och Elin. Resten av helgen vet jag inte än. Någon som inte ska på karlskoga natten? Känns som om alla karlskogingar ska dit alf!

M Aarni



Tänk om det kunde vara min lägenhet det här?

SOMMARLOV <3

ÄNTLIGEN!
För jag har gått ur ettan, för jag har gått ur ettan! :) Tack för i år flickor!


min favorit- Anna (fucking) Nord
Nu ska jag börja packa i ordning alla grejor (inklusivt datorn) sen fara hem till min vännina!
Jag hoppas på en bra och rolig kväll :) men det kanske är för mycket begärt när man är i Karlskoga?

vätternrundan

  • kom i sista minuten och fick springa in i start
  • regnade i början
  • Josefine och jag vart osams efter 2 km, så var tysta i 3 mil sen blev vi sams för att vi böt cykel typ
  • började få ont i knät efter några km
  • hade svin ont i knät så kunde knappt stödja på det resten av vägen, därför vi fick så dålig tid eftersom vi fick gå mycket
  • Josefine hade också svin ont i knät
  • hennes cykel hade bara en växel
  • min kedja hoppade ur en gång
  • sen krånglade kedjan och tramporna hela vägen
  • små barn som skrek " heja heja heja heja " störde
  • vart absolut inte bättre när pappa skickade massa sms om att vi skulle skynda oss för att han ville hem, mitt och jossans knä vart ju inte precis bättre!
  • ångrade verkligen att jag skrev hur man kollade upp hur det gick på bloggen
  • jag har aldrig käkat så mycket bananer, känner mig som en apa
  • känns som jag har på mig hjälmen fortfarande


    Kunde det ha gått sämre? Jag är så himla missnöjd över tiden! Hade räknat med kanske 4-5 timmar, men icke... jävla knä!
    Jag undrar vem det är som har gett mig en förbannelse? Bara sådär fick jag fel på fötterna så jag knappt kan powerwalka/springa- jag gick nästan varje dag! Då började jag med simmning och cykling, gick det bättre? Nej  då fick jag fel på knät. Jag har alltid känt att det glappar i knät när jag simmar men inte så farligt. Det blir bara värre och värre. Kunde knappt stödja på knät när jag cyklade idag och nu kan jag bara gå rakt och inte ta kliv uppåt eller neråt. Men ska kolla upp vad problemet är nu! Men antar att det inte finns ett vettigt svar eftersom jossan känner likadant och det är fler som har knäproblem i släkten.

    "Det viktigaste är att ha kul" - och kul... hade vi det? Vi åkte ju inte precis och skrattade.
    Men efter 3 mil och vårat bråk så vart vi lite mer peppade och sammarbetade lite mer. Pratade med söta tanter. Klarade det trots negativa delar och det är jag glad för! Inte varje 17 åring som cyklar tjejvättern fast den inte tycker om att cykla. Och på ett sett är det bra att vi fick en jätte dålig tid för då blir det lättare att slå personrecordet nästa år! Nästa år ska jag INTE ha ont i knät, loppan ska med och jag satsar på 4-5 timmar!

    Här kommer några fula kort:  (skratta åt hur fula vi är och njut)

hur går det för malin på tjejvättern?

Visst vill ni se hur det går för mig i morgon? Klart ni vill :)
Och det kan ni göra även om ni inte är där, internet är en ganska bra uppfinning!

1) börja med att gå in på www.vatternrundan.se 


2)

Klicka på starttid/resultat


3)
 
Eftersom det är tjejvättern jag cyklar, så klickar ni på tjejvättern


4)

Det ser inte ut såhär direkt när ni klickar på tjejvättern, men då scrollar ni ner till det ser ut såhär.
Där skriver ni in Malin Aarni och trycker på sök.
(fast aarni på efternamn och malín på förnamn som jag råkade göra fel på när jag printade)


5)


Då kommer det se ut såhär och då klickar ni på startnumret


6)

Eftersom jag inte har startat än så ser det ut såhär. Men efter starten så kommer det bli en grön bock där som visar att jag startat. Sen kommer det komma fram olika städer efter starttiden och när jag passerat de blir det en grön bock där också. Men har jag inte passerat en stad så är det en röd bock där. Och då förstår ni ju att jag är i mellan de två städerna :)

Och i fall ni vill kolla hur det går för min partner eller se i fall vi håller i hop så gör ni likadant fast söker på Josefine Ahlkvist :)


redo

Kom precis hem från Kronhallen, har handlat lite grejor inför i morgon. För er som inte har hängt med så ska jag cykla tjejvättern. Varför? Nja det vet jag inte själv. Jag och min kusin kom på att vi skulle göra det för tre år sen som en kul grej, men kul? Vi hatar att cykla och har ont i ena knät båda två. Så vi får se hur det går :)
    Men nu är jag förberedd! Handlade jätte goda mackor som jag ska ta med som matsäck i morgon- och banan, äpple, vindruvor, russin, natur godis och chocklad! Mums :) Om det är bra för en vet jag inte riktigt men det funkar nog för vi har ju proteinkakor och druvsocker med!

Starten är kl 9.46 (varför inte 45?) i morgon, vet inte riktigt när vi åker men vi ca 7 kanske? Tar ungefär 1,5 timma upp till Motala sen ska man vara där en timme innan och anmäla sig.
Så vi hörs i morgon kväll :)

Önska oss lycka till!




I kväll kommer Josefine hit. Vi ska mysa med film, chips och pimpla vatten. Det är det man behöver dagen innan man ska cykla 10 mil förstår ni :)
I kväll ska jag nog gymma lite om jag hinner, annars så ska jag sola för vill inte vara vit på skolavslutningen!
Men nu ska jag göra någon annan nytta, typ som att vara social på msn? hihi
puss

smoothie

Jag måste vara världsbäst på att göra smoothie!




Här har ni en med bara jordgubbar i.
Nedblandad i juice, sönder krossade kornflakes och linfrön.

Mycket mer mättande och nyttigare ;)






Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och läsa veckorevyn. Äta min goda smoothie såklart och jordgubbar. mums!
Sen ska jag gå ut och gå med en trevlig filur :)
Puss

träna?

I dag hade jag bestämt mig för att komma i väg att träna. Måste börja hålla i gång nu!
Fick med mig min vän Henrik, han tyckte att vi skulle ta bussen så lata som vi är åkte vi tre hållplatser. När vi gick mot gymmet så var vi inte träningssugna längre. Så vi gick till samhället och käka klass i stället och tog bussen hem igen. Tänkte åka inlines nu men självklart började det regna!
Så ännu en dag har gått och Malin började inte träna i dag heller.....  
Kommer nog inte sluta bra det här, men tur att det är en ny dag i morgon ;)





Vi har i stortsett sommarlov nu! Känns hur underbart som hellst. Men ändå sitter jag hemma? hm.
Förutom picknicken i morgon så är vi lediga fram till skolavslutningen :)

Men nu ska jag ut och gå i nån timme, har som sagt hellre ont i fötterna än sitter stilla!
puss

snacka skit

Undra vem som snackade skit om mig igår?

För några veckor sen låg det mellan 21-27 läsare, men i helgen var det 15,16,19 st. Jag gissade på att det var för att det var så fint väder så att alla var ute.
I går när jag kollade statistiken så vart jag ganska så förvånad. 36 st. Vart kommer alla 36 pers i från bara sådär? hm. Så jag gissar på att något har hänt!
Men vem vet, ingen behöver ha snackat skit-jag kanske bara fått lite mer hemliga beundrare ;$


Så där har ni mig!
Är ni söta och trevliga (kanske ska ha fest på skolavslutningen?) så är min msn [email protected]

städat

före

efter




















Undra hur länge jag lyckas ha det såhär. Jag har problem med att ha städat!
Jag gissar på att när jag ska lägga ut en madrass åt Jossan på fredag så får den ligga på alla kläder eller något liknande.

p.s Jag saknar min tv!

efterfesten

Kämpa solen, kämpa!!!! Ser ni att den försöker komma fram bakom regn molnen?




Nu har jag skaffat efterfest.com och har hitills 3 vännor och haft 1 besökare. Tycker det är pinsamt! man kan nästan lika gärna säga att jag är mobbad!
Visserligen har de flesta andra haft det i nårgra år, jag är lite efter och har haft den i några timmar.
Men jag tycker att ni alla kan gå in och bli vän med mig där :)

sommar

Är det okej att det är 30 grader en dag och nästa dag så spöregnar det? Det borde inte vara okej! Det var ju jätte fint i går kväll oså vaknar man av att det spöregnar och blåser.
Men det känns ganska bra ändå faktiskt. Det är ju aldrig likadant väder i en vecka så det borde betyda att det blir fint till skolavslutningen? eller hur :) Hoppas vi slipper regn på Lördag bara.

Jag har aldrig längtat så mycket till ett sommarlov faktiskt. Känns som det kommer bli en väldigt bra sommar! Jag slipper jobba och det känns skönt. Fast det känns nog inte lika skönt när alla andra har pengar och inte jag, när alla jobbar och jag sitter hemma och inte har någon att umgås med- men de bekymmrena tar vi då :)

Så här ser mina sommarplaner ut än så länge:
Finland (kanske)
Göteborg en helg
cykla och campa
allsång på skansen +  några dagar i stockholm
PIP
Turkiet
träffa Anna x100000000
Sen små planer som man gör varje sommar: SOLA&BADA, festa, grilla, åka MC, åka dressin och ha allmänt kul!

Godmiddag!

Hade bara tre onödiga lektioner i dag så jag tog lite ledigt och var hemma. Hoppas inte Kent bjöd på godis så jag missade det fjäsket!
Gick och la mig vid halv ett i natt så i dag sov jag ända till tolv. Längesen jag sov så länge så nu är jag utvillad och pigg. Nej pigg är jag inte, eftersom jag sov så länge är jag seg i stället!
Varför blir det så?

I dag var planen att ta halv 5 bussen ut till Åtorp och vara med Cilla, men blir inte så. I stället ska jag städa mitt rum för det ser hemskt ut. Fast innan det ska jag ut och gå i nån timme. Håll tummarna för att mina fötter och mitt knä sitter på rätt ställe när jag kommer tillbaka.


1 vecka kvar till skolavslutningen!!!!!!!!

sköna skoldagar

I dag: 3 lektioner
I morgon: 3 lektioner (men jag tar lite ledigt..)
Onsdag: lediga
Torsdag: picknick med klassen
Fredag: lediga
Måndag: lediga
Tisdag: SKOLAVSLUTNING!

jag trivs med sista veckans schema!


RSS 2.0