kristinehamn

I går åkte jag till Kristinehamn, kollade på talang med min kusin Daniel :)
I dag vid ett nångång kom min snälla bror och hämtade mig, fast innan vi åkte hem åkte vi ut till picasso och åt glass. Sen åkte vi ut till gryten i Degerfors. Hade tänkt att gå runt sjön men innan vi kom ut till första vindskyddet så såg Mattias en orm.....! Och ni som känner mig vet hur rädd jag är för ormar, så jag vände såklart på en gång!

Riktigt roligt att umgås med mina killkusiner och Mattias faktiskt, blir inte så ofta :)
Föresten så ska Mattias flytta hemifrån snart, han får nyckeln till lägenheten om nån vecka. Känns både bra och dåligt faktiskt, kommer bli tomt.
+ att han tydligen ska ta min 28tums tv så då jag får en fjutt tv!!





Nu tände pappa precis grillen, mums!
i kväll är jag nog bara hemma, ligger efter med 3 andra avenyn avsnitt så det måste jag kolla på!
puss Malin

Torsdag-Fredag

I går efter lunchen så gick Anna och jag hem till henne för att plugga. Men vi plugga tsm? Det har nästan aldrig blivit bra. Vi gick ut och la oss på alltanen och solade i nån timme. Finns det något skönare än att ligga och sova medans man solar?
   Vid fem tog jag bussen hem. Fick med pappa ut på en cykeltur, som var jobbig! Cyklade 2,5 mil i pappas fart, som tydligen inte var pappas fart... han tyckte det gick sakta, men när vi var ute på kosida var mina ben redan trötta!




Louise har någon speciell kraft på mig, hon får mig att göra knäppa saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra!
Jag har varit ute och sprungit 2 gånger innan skolan (visserligen sa jag att jag skulle göra det 2 gånger i veckan, har inte blivit så riktigt)
Och i dag cyklade jag till skolan! Fast jag har bara 1,3 (?) mil till skolan, Louise har liiite längre eftersom hon bor i Storfors. Det är faktiskt fusk för jag hinner inte bli lökig, så det betyder att det träningspasset inte räknas!
men erkänn vi är bra!?

 ♥

Nu ska jag ut och gå i nån timme sen i kväll blir det talang såklart!
puss malin

TISDAG

Var sjukt trött i morse när jag vaknade, var nog för att jag träna boxercise i går och kom hem tio!
Men dagen började bra ändå. Första lektionen var idrott som vi hade på collusem. Jag vet inte vad träningen heter men det var som boxning fast man boxas en och en i luften. Det var skit kul faktiskt! Det skulle jag faktiskt kunna börja på :D
Sen gick vi till skolan där vi hade prov på basiller och virus, gick bättre än förväntat men ändå inte bra.

Efter skolan gick jag och Louise till stan en snabbis där vi även var i fredags. Det är så bra att hon måste vänta på bussen så länge i bland :D
I morgon ska vi cykla till skolan tror jag! Lite orättvist att hon bor i Storfors och har 3 mil till skolan när jag bara har 1 mil typ.
Louise gris ♥





Anonym säger:

aa du kan ju ta bort vila i fred malin hon e borta det vett alla så:):) haha puss på deej med ahah


Tack för pånminnelsen! Förstår verkligen inte att vissa kan vara så okänsliga?!


helg

Ja, jag var som sagt hundvakt i helgen :)  Det är nog världens goaste hund, säger man något så svarar han " mmmmhmhmm, voff " sen svarar man på det och då gnäller han och pratar tillbaka, och konversationen kan bli lång :)


Anna kom på Lördag förmiddag, vi skulle handla mat till kvällen. Vi skulle äta taco och handlade allt utan tacokrydda, ganska osmart. Men det fixade Anna, hon fick springa i väg och köpa det :)
Egentligen hade vi tänkt att bjuda Niklas (som fyllde 18 år i söndags) på mat och tårta, men han dissade oss för ett annat kalas så vi fick äta själva!
Senare på kvällen kom Niklas ialf, vi mös i en tresitts soffa och åt glass :D


helg

ställde klockan på 4.15 i morse. Jag har ju bestämt mig för att springa tisdagar och fredagar innan skolan, men än så länge har jag bara klarat det en gång, orkade inte upp!

Anna och jag jobbar om kroppsspråk i skolan och när man visar tänderna så är man arg!
Sara var busig och spelade in oss när vi flamsade, så vi blev arga på henne och såg ut såhär :)


Efter skolan gick jag och Louise till stan. Först gick vi in på jc, där köpte jag en rosatröja och ett par gråa caprie mjukisbyxor. Sen gick vi till lindex. Köpte en blå tröja och ett vitt linne, inget av det satt bra när jag provade det hemma (n)
Skulle egentligen köpa smink, men det glömde jag såklart.

Nu ska jag gå och plugga lite på hjärtat och om alla bassilusker. Sen vänta på att mamma kommer hem så att jag kan få skjuss in till kga. Ska nämnligen vara hundvakt åt min låtsas farmor i helgen.
Vill ni något så får ni ringa, för jag har inga pengar på mobilen:( Och det känns hemskt, för jag har nästan alltid pengar på mobilen!


Kim ♥


onsdagmorgon

vet ni vad? I morse kl. 04.10 var jag ute och sprang! :D
    Sängen är alltid skönast på morgonen, jag låg och sov hur skönt som hellst när klockan ringde men jag tvingade upp mig själv ialf. Och det var faktiskt skönt, förutom att det var skit mörkt ute och jag är faktiskt mörkrädd...
Nu har jag kommit på att jag ska ut och springa varje Tisdag och Fredag mornar, hinner ju aldrig träna på dagarna efter skolan så innan skolan låter bra (y)
Nu ligger jag bara ett snepp efter Louise (a)


Vi har hur mycket som helst i skolan nu, såhär ser de närmsta 2 veckorna ut:
Onsdag(idag): prov i lagar inom vården
Onsdag(idag): skriva engelska bokrecenssion i skolan
Fredag: prov i Kvnnligkönstympning
Måndag: prov om hjärtat
Tisdag: prov om alla jävla basiller och om virus osv.
Fredag: Muntlig redovisning i svenska, anna och jag ska prata om kroppspråk tror jag

yeah, jag älskar faktiskt skolan :) 
Vi har haft minst två månader på oss med engelska boken men jag började i tisdags, ganska osmart men jag hann läsa ut den som tur är (y)

Nu börjar jag bli trött, jag sprang ju inte ens långt.
Jag tycker synd om AnnaLouise och Sara som kommer få stå ut med mitt trötta och griniga humör i dag :)
nu ska jag gå och läsa lite om lagarna sen göra mig iordning för skolan, ses där ;)



puss Malin

Helgen

tjenamors! nu är det måndag och det är röddag så det betyder att vi är lediga, woho!
woho säger jag även till att vi har tre prov den här veckan och tre prov nästa vecka, jag älskar skolan och jag älskar att plugga. Jag kommer klara det galant! nat :(



I fredags var jag hos grannarna Falk och grillade. Min pappa, falk och några andra grannar där hade hyrt en badtunna över hela påsk helgen. Fast dock badade inte jag eftersom inget annat "barn" skulle bada, hade inte lust att bada med gubbarna :)


Och i lördags var vi några tjejer hos Anna, vi grillade och drack lite :)
Skulle ut nånstans efteråt men det hände något med våran fest så ja.... vart tog vi vägen då? hm, ja ni.. Trevligt var det ialf!
En bild säger mer en tusen ord, så ni får kolla på bilderna!



Söndag (dagen efter)
I går var det jätte fint väder så Anna och jag hade inte så stor lust att städa när det var så varmt ute, men det gick bra ändå!
Efter städningen la vi oss på alltanen och solade, och sedan gick vi ner till Näset och "plugga" på en bänk :)




P.s Anna Nörd är bäst! 
Tack för en jätte bra helg alla!


puss Malin

grattis malin!

I dag fyller jag hela 17 år :)
vet inte vad jag ska skriva faktiskt, känns inte som det är min födelsedag ens- vad ska jag vara glad för? Det är så dålig stämning i degerfors så jag snart blir tokig :(
Jag kan inte tänka på något annat, tror jag blir knäpp snart.

I allafall så var pappa och jag hos farmor förut och åt jätte god smörgåstårta :) när jag kom hem var jag ute och gick i 2 timmar och nyss var jag ute en sväng med lilla Henrik. Trodde han ville ut för att han skulle säga grattis, men icke... han visste inte ens att jag fyllde år! 

I morgon ska jag tydligen äta påskmat hos grannen och bada tunna där på kvällen. Tur att Sandra är där, hoppas även på att Anna får följa med :)
och sen på lördag blir det.... fest? haha njaa, vi får se vad det blir med det, ska ialf grilla och mysa!

nu ska jag ringa Anna och sedan sova.
GLAD PÅSK ALLA!


degerfors/kristinehamn- tur!

Fan vart hurtig jag är!
I går när jag kom hem från team sportia blev jag sugen på att testa min nya cykelutrustning eftersom ingen ville med ner till valla och träna aerobic.
Frågade min kusin Josefine om hon hade tid att träna med mig, och det hade hon. Så en timme efter satt jag på cykeln på väg in till Kristinehamn, Jossan mötte mig i Björneborg. Åkte vidare till Kristinehamn och sov där :)

Tanken var att jag skulle cykla hem i morse kl. 8 när Jossan drog till skolan. Men när jag satte mig upp i sängen i morse så hade jag god lust att ringa till pappa och säga att han skulle komma och hämta mig... för fy tusan vad ont mellan benen och röven jag hade!!
men nej, Jag gick upp och gjorde frukost åt mig och josefine (dock dög inte mackorna så hon slängde de!!), efter frukosten diskade jag för att vakna till och sen var det bara att sätta sig på cykeln och cykla hem :D

Jag trodde det skulle ta typ 3 timmar att cykla, men jag cyklade hem på 1 timme och 35 minuter! om det är bra eller inte vet jag inte.. men det känns bra!

Nu sitter jag i min obehagliga soffa i mitt rum och äter glass. Att det fanns glass hemma fick mig att orka, för glass är nästan godare än godis! :D


klicka på bilden



såhär såg jossan och jag ut för 3 årsen när vi bestämde oss för att gå i våra pappors/morbröders/farbröders/låtsaspappors (va de nu är) fotspår!
Då tyckte vi att vi var jätte duktiga när vi cyklade mellan Kristinehamn och Karlskoga (stackängen) och skulle klara 9 mil hur lätt som hellst.
nu är jag inte lika säker på det...

Nu ska jag gå och duscha och sedan åka och handla mat med pappi :)
Puss Malin


toppen dag!

Jag kom precis hem från team sportia, pappa och jag var där och köpte cykel kläder! så nu ska jag ut och cykla min första seriösa runda....
ska möta Josefine i björneborg, sen ska vi cykla vidare hem till de i kristinehamn. Sover där och cyklar hem i morgonbitti när Josefine går till skolan! :)

I morse var jag ute och åkte inlines med Sandra lite mer än 1 timme :)
sen var jag ute och åkte motorcykel med pappa!

härligt härligt.
Stressande inlägg, men nu ska jag gå ut och sätta mig på cykel och cykla!

puss


Asivol Groblök

Har vart ute med min kära vän Lovisa ett tag. Vi skulle vara hurtiga och gå en sväng men vi stannade i strömtorpskolan och la oss och sola i kinagungan :)

 


I kväll ska jag hem till Anna. Vi ska bara mysa och umgås för i morgon åker hon till Sälen!
Puss malin

cykelrunda



Var ute och cyklade lite mer än 1 timme i dag i stället för att träna stepp. Måste börja träna inför vätternrundan nu!
och guuuud vilken dålig kondition jag har fått :(

Hade med mig min barndomsvän Dennis som sällskap. Han cyklade nästan i från mig...
Vi stannade vid fågeltornet och fick återblickar ifrån våra barntider.





vad gjorde jag hemma? Vad dum och feg jag är!!! :(
Vila i frid Malin Tiainen! ♥

vårväder

Nu är det banne mig vår! Jag tror på det, nu är våren här :)
Driver vädret med oss en gång till blir jag ledsen. Jag tänker inte ha snö på min födelsedag.

Jag var hemma ifrån skolan i dag, så jag slapp gå ut och springa kl. 4 gick ut vid 12 i stället :)
och trots att min fot gör skit ont så gjorde alla vårtecken mig glad ändå.



På lovet hoppas jag på att få åka motorcykel, för det är verkligen något man blir sugen på i det här vädret!

Nu ska jag kolla andra avenyn och sova middag. Hoppas Sandra vill träna stepp med mig sen?
puss Malin ♥






♥♥ Malin Tiainen ♥♥

-

Kom precis hem från träningen. Känns skönt men ändå inte! Gick inte så jätte bra eftersom jag har sjukt ont i foten, typ sträckt armen (skulle försöka vara en vig aktrobat) + att jag redan hade träningsvärk.

I morgon ska Louise gå upp kl. 4 och springa innan skolan...... tyckte hon var rätt så dum i huvudet först men nu funderar jag starkt på att göra det själv!
Först så tänkte ni säkert att jag är dum i huvudet jag också, men ni som känner mig tänker nog nu att det där klarar Malin aldrig, och det är just därför jag vill göra det... jag vill inte vara sämre än Louise (a)

Jaja, vi får se hur trött jag är i morgonbitti och hur min fot mår.
hihi
nu ska jag gå och duscha, sen ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och sova :)
Godnatt! ♥

april april?

I dag är det 1 april för er som inte redan visste det. Det betyder att det bara är 9 dagar kvar tills jag fyller! woho
Jag brukar aldrig klara av att lura någon på 1 april eftersom jag är så himla dålig på att ljuga, men i dag lurade jag flera stycken faktiskt!
Det roligaste var att Lovisa gick på att jag skulle flytta till Norge. Hon ringde upp en minut senare efter jag skickat sms till henne om det och lät helt hysteriskt. Jag skrattade bara och sa april april, hon blev sur och sa hejdå. haha!
 



Ja som sagt så är vi i OP1 ganska otränade. Vi har träningsvärk efter nästan varje gympa lektion. I går körde vi enskilda styrkningsövningar och lite fys. Självklart har jag ont i röven i dag! :)

 
Anna och jag från gårdagens idrott!



Nu ska jag gå och ta någon god frukt som mellanmål och dricka vatten. Sen ska jag iväg till valla och träna!
puss Malin ♥

RSS 2.0