hej

Läs emellan raderna :
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________
___________________________________



Putte 2012

Är det NÅN som missat att putteiparken ska vara i Karlstad nästa sommar? Nej jag tror inte det, ialf inte om man har facebook.

Visst det är jävligt synd att det flyttar från Karlskoga, (men jag fattar inte hur man inte kan vilja flytta härifrån, men det kanske bara är min åsikt) eftersom det drog upp Karlskoga staden. Men det är ju inte Karlskoga som har putte utan Lagerstam, och jag tycker det är kul för Lagerstam att gjort putteiparken så känt och det kommer ju gå ännu bättre för honom om det är i Karlstad!

Så nu alla lata Karlskogaboare får ni antingen pallra er till Karlstad o gå på PIP som en riktig festival, eller stanna kvar o fortsätta vara hemmakära :)

Jag har ialf paxat att vara inneboende hos Anna Brodin de dagarna!

PutteBild

"Don´t dream your life, Live your dreams!"


Mio och Wille

Hej!
Nyss vart i Gryten med Stina o hennes vovve, Mio och Wille gillar verkligen busa med varann! Dock är hennes krabat bra mycket snabbare o smidigare så Mio hamnar typ 10 meter efter ;)


orättvist

P: "Jag åker till Thailand nästa vecka i 2 veckor, kan du kolla till huset?"
aaa visst.
Jag vill också ha soooool o värme och göra något kul!!!! :(



Hoppas på resa i vinter!


DYR STUDENT

Ikväll efter jobbet satt jag hos mamma och pratade om studenten. Vi kom in på att det blev dyrt och räknade ut hur mycket det gick på ungefär.
Och den summan slutade på 30 000 kr!
o då är ändå inte alla kläder o andra förberedelser inför Napa med räknat, eller present till lärare, studentvagnen o sånna små detaljer som jag glömt att räkna med. Plus att jag var i Spanien 1,5 vecka innan Ayia Napa? 

Men, de var det värt! :)


OP3


blocket.se

Fan, jag tror jag vart inne på Blocket för mycket .... Så fort jag ska välja kategori, klicka på lägenhet eller djur typ, så hänger sig internet o jag får starta om allt. O så har de vart i flera dagar nu.
Jag som älskar Blocket :(

bra helg

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Det har jag :)

Fredag:
Stan
Lunch med Jessica
Stugan
Mysig kväll hos Jessica + övernattning

Lördan vaknade vi laddade o redo inför Boda borg. De hade bokat in en heldag (med tacobuffe♥), men ingen hade nog trott att vi skulle vara där i 10 timmar?! Vid kl tre skulle en gruppmedlem åka hem, då hade vi 8 stämplar- var trötta, inte taggade, o ont som fan i knäna o smalbenen pga allt krypande!! Men vi 3 som var kvar kämpade på och tillslut lyckades vi få ihop 19 stämplar. Tycker det är bra gjort av oss faktiskt även om de andra laget fick 22, av 23 ;)
Om nån hade filmat oss de sista timmarna hade jag viljat sett det. Ingen energi kvar så vi såg nog inte så smidiga ut faktiskt. Vet inte hur många gånger jag slog i huvudet som jag är ont på än, eller hur många blåmäken jag har fått, men kul var det för jag har inte upplevt bodaborg på de här sättet förut. 
Tur Jessica o jag hade Robert i vårt lag som fick oss att skratta hela tiden!


Finns "tyvärr" bara Miobilder i min kamera nu .


Helgen avslutades dock inte lika roligt med jobb 7-13 + 16-21...
Ha en bra vecka!:)

Mio 9 veckor

Grattis Mio på din 9 veckors dag!

För andra gången den här veckan har vi vart på djuraffärn. Bortskämda valp! :) eller uttråkad matte? Men klart han ska ha present när han blir 9 veckor.

Ska jag åka till djuraffärn varje vecka så kommer det bli dyrt att ha hund...
Det roliga med att vara ute med en valp är att man hör efter sig "naaa", "åååh", "titttta", "neemen", "va söööt". haha! :)


Sen åkte vi till Nathalie och Robin. Fikade, pratade, lekte o försökte övertala hennes föräldrar om att skaffa hund genom Mios fina ögon!

Mio och Nathalie! ♥

hårdag

åh.
Ibland blir jag så trött på mig själv när jag gör saker som jag inte har tänkt igenom. Nu helt plötsligt är jag nästan svarthårig. och vaför det? Jo för jag har så tråkigt o vill göra nya saker hela tiden. Ville dock bli mellanbrun men Mio satt i bilen så var tvungen att skyyyynda mig o hann inte läsa så ordentligt.. Hm. Ja och nu sitter jag här o har ångest över mitt mörka hår.

Men jag antar att det här var en hårdag, en dyr sådan...
för innan det råkade jag beställa hem :
850 kr?

hårfärg

hmmm,
färga håret brunt? eller ha kvar min urfula blondafärg? Är dagens fundering.

13/9

- Träning i valla
- Lugn kväll hos amanda


Amanda o Mio ♥

"Hej det är Malin"

Ända sen jag varit liten har jag svarat i telefon "Hej det är Malin" (samtidigt som jag ler) haha. Det är vana jag inte kan bryta. En del kompisar har svarat "Ja hej Malin" eller liknande när de ser att det är jag som ringer, men jag är så van att säga den meningen så fast dom svarar så säger jag ändå "Ja hej det är Malin".

Nu den senaste tiden är det många som har kommenterat om att de stör sig på hur jag svarar i telefon. Jag förstår inte varför egentligen? Låter väl trevligare när man svarar hej vänligt och vem det är, än om man bara säger "Hallå?".

Men nu ska jag försöka bryta min "dåliga" vana och börja säga något coolare! För "hej det är Malin" är tydligen töntigt och opersonligt ;)


"Hej, det är Malin :-)"


Melissa horn - jag kan inte skilja på

Jag vet att jag redan lagt ut de här några gånger på bloggen, men "det är dags att tänka efter".



"jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
"

MIO




Jag är helt säker på att jag valt rätt valp. Helt underbar! Jag vill att ni kommer hit o hälsar på han så ni förstår hur goo han är! 
Han kommer bli en perfekt bästa kompis och perfekt sambo!


:D

Vet ni vad jag gjort den senaste veckan? Nästintill bara tänk på hund! Eller, de senaste halvåret ska man väl egentligen säga att jag tänkt på hund. Som jag har väntat på det här! På Torsdag ska jag äntligen hämta hem en 8 veckors valp, en Border Collie hane!

Som sagt, jag är expert på att handla, även om det är till andra i stället för mig. I dag har jag handlat en hundbädd, filtar, skålar, leksaker, puzzel, godis, skitpåsar, halsband o koppel osv! Och i morgon ska jag iväg och handla en annan hundsäng!
Det här ska bli så kul!! :)


Dyster bild... men här ligger snart MIO! :D



14/8

Här sitter Jessica i skamvrån och äter kladdkakssmet utan att dela med sig ....

Jessica en fin vän ♥


RSS 2.0