kryssning

Godkväll!

I onsdags var jag på kryssning med Stina. Vi valde fel helg men är man spontan så är man! Helgen innan lön och samtidigt som 100 % party kryssningen, så var inte "så många" på båten men Stina o jag hade kul ändå. Var massa finnar där så tur att man kunde säga "Sinä makksa" = du betalar på finska ;) hahha. Gav oss några gratis drinkar. Så kör med det ni med Amanda o Jennifer!

Den här kryssningen bjöd på många roliga händelser som jag kommer skratta åt länge. Som t.ex. "hejjjjjjj", "Nuu KÖR vii", alla fula danser jag sett, o att vi klaga på värmen men de va vi själva som ställt in på 5 grader i hytten...




Vill på kryssning snart igen, vilka är på!!?!??!


Gah nu måste jag skynda mig till jobbet!!! jobbar natt hela helgen :(

FREDAG

Hejhej!
 
I dag är det Fredag om ni har missat det! De brukar jag missa ibland. Jag hänger inte med, ingen tidsuppfattning och ingen daguppfattning. Gör vad jag känner för hela tiden så det spelar ingen roll va de är för dag.
Jag har nyss vart ute i de småregniga o blåsiga vädret. Mio o jag gick runt åsen. Han växer så fort! För ca 2 veckor sen hittade jag Tikks gammla halsband och testade de på Mio, kedjan hängde nästan nere i golvet. Jag testade det i dag igen, o de sitter precis, börjar alltså nästan bli litet....

I dag ska jag träffa Stina :) Vi får se vad vi hittar på om vi käkar tacobuffe i Kristinhamn, går på bio, åker in till Örebro eller... nåt sånt :)



Haha han ser så nyvaken o knäpp ut här.

Ha en trevlig helg!

VARNING

Kör försiktigt där ute för det är riktigt halt!!!!!!! 

:)

HEJ! :)

I går på dagen gick jag runt gryten med Stina, hennes hundar och Mio, trevligt! :) Sen skulle jag till Malin o Alex men de vart nåt i mellan där så jag åkte i stället till donken (:()med Markus o Hampus.
O efter det åkte jag in till Kristinehamn för att träffa Louise! Vi doppa jultomtar i smältchoklad, onyttigt på onyttigt? Fast vi hade faktiskt jordgubbar o vindruvor också!
Mio o jag sov kvar där och man kan säga att hundar är värre än barn, lovar! haha.

Varje gång jag är med Louise så påminns jag om hur det var när vi bodde tillsammans. Antingen skrattade vi så att vi tjööööt för att vi va så trötta, hade vi tråkigt så skrattade vi för att vi inte hade något bättre för oss, men sen kunde vi ändra humöret o pratade om något seriöst - klagar o blir arga. Sen ändra vi humöret igen o va tysta o dryga, eller så satt vi o sjöng i ett varsit rum. haha!
Bästa vänner kan göra allt tillsammans, men riktiga vänner kan göra ingenting! ;)


Louise: "De är så kul me dig Malin för du menar de du säger! Du kan säga att jag är dum, o de är jag ju men det säger ingen annan"

Hoppas ni har en lika fin vän som Louise!

Ha en bra dag, för det ska jag..... jobb 13-21!

Kram från Mallan

ät ej diskmedel

Okej, jag ljög i det förra inlägget. Jag har inte bara haft bra dagar. För en dag råkade jag äta diskmedel. Och jag har nog aldrig mått sämre än vad jag gjorde då o 2 dagar framåt!!!! uschamej. När jag tänker på det får jag fram den otäcka känslan jag hade i munnen o halsen när jag precis svalt det, bubblor överallt.

Så ett tips, ät ALDRIG diskmedel!



HEJ

Hej allihoppa!!!! :)

Vet ni, jag har inte suttit vid datorn på skiiit länge, är rätt stolt över mig själv pga det faktiskt ;) eller okej, jag har suttit vid datorn o betalat räkningar (finns de nå mer deprimerande?) och annat, men inte suttit vid facebook 24/7.

Livet är hårt.
Men vetni, man är så lycklig eller olycklig som man väljer att man vill vara.
Och jag har nu lärt mig att försöka skita i allt som är negativt, det negativa påverkar oss något otroligt. Jag försöker undvika allt onödigt tjaffs o bli irriterad över små saker. Jag försöker se allt svårt genom en positiv vinkel och vara glad i stället.
Och vetni, låtsas man att vara glad o positiv fast man egentligen är arg o ledsen så hjälper det.

Ska jag säga er vad jag stör mig på?
Ja, det är mig själv.
Jag är nog den mest vimsigaste o trögaste människan här jorden, så jag blir så förbannad på mig själv ärligt talat.
Men, varför tänka på mig? Det är ju ni som får stå ut med mig, elle hur? ;) illa.......

Och nu vill jag säga tack till ALLA för sjukt bra dagar.
Ni gör så att jag inte sitter hemma o deppar efter jobbet!




Med detta inlägg ville jag få er till en mer positiv inställning och visa att jag uppskattar er, men fick jag bara G i svenska? Svar ja. Att formulera mig genom text kan vara något jag inte är så bra på.

Hoppas ni har det bra! :) KRAM

RSS 2.0