måndag 30 nov

Hej alla glada!
Nu kom jag precis hem från ett tråkigt aerobic pass. Har fan gjort samma övningar sen i September nu så känner att det ska bli skönt med träningslov snart.
Måste även säga att det var ganska roligt på praktiken i dag när Rahwa och jag upptäckte att det faktiskt finns 'snygga´ sjuksköterskor! haha..


höhö

Hoppas ni har haft en bra helg,
min helg har bestått av:
Fredag- träning, idol, tv, godis, Niklas
Lördag- hundvakt, promenad, Inger, tjejerna - förfesta och melkers (men statt för de som kan såklart)
Söndag- tv och godis mys med jessica

Lördag är en favorit så där kommer ni få se bilder ifrån snarast!

- Nej nu ska jag lägga undan datorn och försöka plugga trafikkundskap!!!!!!

 


t




Vill till Turkiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men nu ska jag snart ner till Valla och träna aerobic, de duger det med

torsdag

malin = ej datanörd längre
jo det är sant, sitter inte alls lika mycket vid datorn nu som jag gjorde förut. Jag kunde sitta flera flera timmar i sträck genom att bara prata på msn, man kan säga att jag nästan levde genom datorn där ett tag.

Nu är det två veckor kvar på APUn, och det går fortfarande skit bra!
Efter APUn ska jag ..... skaffa mig ett liv.... haha, nejmen.. Jag ska fortsätta sitta så lite vid datorn som jag gjort de senaste dagarna, sen ska jag försöka lägga ner lite energi på skolan, träna och sen ska jag börja plugga trafik och ta körlektioner så jag kan ta körkort om ett halvår!! låter skit bra tycker jag :)




Hursomhelst, i dag var jag och åt lunch med Jessica på Melkers. Var jätte trevligt :)
Sen när jag kom hem där i från cyklade jag till Mattias och pluggade lite trafik, blev dock inte så mycket klokare ...

grannmys

Nu kom jag precis hem från "grannarna". 
-Hanna och jag var först själva. Då lyssna vi på gamla inspelningar från när vi var små, hahha och det var väldigt roligt! Vi var typ 7-8 år, härmar nyheterna och har ett eget program som heter "roliga programmet" :D haha! vi pratar så fult och säger så knäppa saker så vi fick riktigt goda skratt!
- Sen kom Hampus, Markus, Fredrik , vi spelade lite olika spel och de var också roligt faktiskt.


Ni är fan som syskon för mig ♥


sexdebatt tv400

Har ni kollat på sexdebatt?

Efter idol så slog jag på tv400 där det var sexdebatter? haha tyckte det var rätt sjukt först, men var ändå rätt så kul :D
Det var par som gick till en domstol för att de inte var överens med/i deras sexliv typ? Sen blev den ena skyldig eller inte skyldig, och så fick de tips av juryn hur de skulle göra det bättre.
- tex, en kille tog med sin tjej dit för att hon inte ville suga av honom, haha! Hon blev skyldig och fick gå på en suga-av-kurs...



Det borde ni kolla på nån gång :D

fredag 20/11

I dag var jag ledig från praktiken så jag fick sova ut i morse, väldigt skönt och väldigt behövligt! Gick upp till Råbäck och sprang ett varv (puuuh vilken dålig spring-kondis jag fått) , och sen gick jag en timme efter det.

Nu kom jag precis hem efter en härlig fredags träning. Känns väldigt bra att träna på fredagar faktiskt! Träningen i valla är mycket roligare då- aldrig samma steg eller övningar, nästan alltid nåt nytt och inte bara aerobic/styrka grejor.
I dag körde vi "fotbolls träning" som de kallade det för. Vi skulle springa fort runt i en ring och när Anna-Lena vissla så skulle den som var sist springa längst fram i ledet medans de andra forsatte springa fort. Var roligt faktiskt för de som är lite äldre hann inte riktigt med :D
Sara Atterstig, du missade en rolig träning igen!


Nu är jag motiverad till att träna igen!! :)

uppsala / stockholm

I går var vi på studiebesök i Uppsala och Stockholm med OP. Först på nåt medicinsk meseum sen på en föreläsning om HIV/aids i Novaks ark. Den guidade turen på museumet var dö trist men det om HIV/aids gjorde hon bra så det blev ganska intressant, fick oss rätt så mycket skratt! :D
Nåt som var ett stort minus på resan var att jag inte han gå på stan!!! sen att den föredetta ryska presitenten skulle till Arlanda så "hela" trafiken var avspärrad i Stockholm så vi fick stå och vänta på bussen i spöregn 1 och en halvtimme för att kunna åka hem!

jaja...
Bilder som Sara tagit:




bjuder på den

ssk

Nej jag skoja, jag är inget emo som sitter hemma en lördagkväll och skriver deprimerande inlägg på bloggen.
eller är jag?

Nä, ändrade planer, ska gå iväg till Lovisa och göra nåt mysigt i stället!!! :)


.

Depp depp depp depp, snön försvann lika fort som den kom? I går var det ju hur mysigt som helst ute, låg jätte mycket snö på backen och snöade för fullt när Lovisa och jag gick hem från bussen. Men i dag, vart tog den vägen?
Jag blir så deppad av det här tråkiga gråa vädret!



Vet ni vad jag har gjort i dag?
Absolut ingenting. Jag har lågit i sängen och stirrat rätt fram ända sen jag vaknade i morse. Och något annat kommer jag troligentvis inte hitta på.
Jag kan inte sova heller, eftersom jag jobbar natt över msn...
Herregud, jag har inget liv.

APU

Kom hem för en stund sen från andra dagens praktik på lasarettet. Är på avdelning 1A och jag trivs än så länge bra! Jag har nästan hunnit med att göra mer på de här två dagarna än vad jag gjorde på praktiken i 1an på 4 veckor haha...

Det bästa med att ha praktiken på lasarettet är att vi får kläder där och inte behöver tänka på vad vi ska ha på oss. Alla blir så snygga :)
I morse mötte jag först Sofia och sen Elin i korridoren på väg till avdelningen, fick inte fram så värst mycket ord bara skrattade åt varandra haha!


"Jag vill inte
jag kan inte
jag vågar inte"
- Jo Malin, du kan visst och du vågar visst!

I bland tror jag fan att jag är schizofren...................
Skit samma, nu ska jag ta en underbar powernap och sen i väg och träna!

fredagsmys

I går hade vi fredagsmys/tjejkväll i mormors lägenhet- jag, Anna, Lisa, Jessica och Anna.B :)
Vi lagade god tacogratäng och åt massor av onyttigheter som chips, godis, popcorn- men de är så det ska vara!
Vi kollade på idol såklart eftersom det ingår i fredagsmys, även om ingen av oss (utan jessica) som följer det annars.
De andra lämnade mig och Jessica kvar med all disk.... men även med allt gott som vi sedan sorterade upp så fint i två likadana högar för att fördriva tiden haha! :D


fina tjejer :)


Tack för en mysig kväll!! :)


Asivol Groblök

I dag har jag varit på stan med Mattias, fick med mig en tunika och vantar hem. 
Sen när jag kom hem där i från kom Lovisa på besök. Jag lagade kyckling och pommes som vi åt. Blev jätte gott så nu har jag bevisat för henne att jag kan laga mat! :D



Nu ska jag sitta här en stund sen gå och sova, skönt ♥


degerfors <3

Det man inte vet om sig själv, det vet alla andra.

tisdag

HEJ!

Blä, jag måste verkligen börja gå och lägga mig i tid. Gick och la mig vid 1 i natt- skärpning Malin!
I dag skulle jag egentligen till valla och träna aerobic men känner att jag är för trött för det, fast jag tränade i går och ska i morgon och säkert nån fler dag så det gör inte så mycket! 
Jag ska i stället hem till Cilla som bjuder på spagetti och köttförsås, mums. Sen ska jag vi nog bara prata och umgås, mysigt! ♥



:)


dags för skola

Vart tog det sköna lovet vägen? Varför går det alltid så snabbt när man har lov, helg eller lediga dagar? 

Jag vaknade sjukt trött kl. 5 i morse- gick upp, duscha osv och sen slog jag på musik... blev på skit bra humör och skoldagen gick faktiskt ganska snabbt. Som jag var har säkert ni flesta andra också varit i skolan och jag hoppas ni hade en bra dag ni med! :)


Anna när hon tar blodtryck på mig i skolan

Nästa vecka börjar 5 veckors praktik på lasarettet.
- Önska mig lycka till när jag ska ta blodprover osv och håll tummarna för att jag inte får hiv!!


RSS 2.0