fredag 30 okt


Palivaro, Cariminiesa, Feriperi, Malivaro, Hubbahubba, Cariminiesa


Har inte så mycket att säga egentligen mer än att gårdagen var kanon. En bild säger mer än tusen ord, på bilderna ser ni att det var trevligt folk tex.

Tack för en skit rolig kväll!! :)


glad haloween!

Det är alltid samma visa på haloween helgen. "Ska man ut Fredag eller Lördag? Är det Fredag eller Lördag man ska ut? När ska ni ut? När är riktiga haloween?" blabla osv.
Det är aldrig nån som har koll på när man ska ut eller vet vilken dag det är när man ska festa. För en dagen ska man ju tända ljus på graven och inte festa.

De flesta andra ska väl ut på statt i morgon men är man inte 18 år så får man nöja sig med rolig hemma fest och de kör vi på i dag! :)

GLAD HALOWEEN,
och kom i håg att: "vi lever bara en gång och den gången är nu"





behöver kanske inte klä ut oss?


torsdag

HEJ! :)

I dag har jag haft en riktigt skön dag faktiskt. Har inte blivit väckt eller tränat, bara tagit det lugnt. Har även städat mitt rum så nu är det fräscht lagomt till helgen... -  när jag ska packa grejor till kga så att det blir stökigt igen? hm.
Ska snart ut och gå med Lovisa så då har jag inte suttit inne hela dagen ialf, även om det borde vara okej att göra det på lov!



Grattis Maolin Tiainen, hoppas du haft en bra dag! ♥

lisa holm - datanörd

Ja som alla vet så är det höstlov just nu, så jag har tyvärr inte haft tid att blogga. haha, vilken myt.... Om jag ska erkänna hur mycket jag suttit vid datorn så har jag suttit så mycket att det gjort att jag sovit bort halva dagen. I dag vaknade jag kvart i två av panik? Inte lågit och dragit mig halvvaken, utan VAKNAT så sent... knäppt!
Och vad gör jag vid datorn som är så mycket bättre än att sova? Jo jag sitter och pratar med Lisa Holm ( www.lisaholm.blogg.se ) på msn!


Vi har pratat så mycket sen bara Augusti så att i går tog minnet slut ..

Men i morgon blir det ändring på det, ska upp i tid och gå upp till Råbäck och springa några varv med pappa.

3 dagar kvar

Är det inte illa om man tänker "fan vad skönt det ska bli att sova i kväll" när man sätter sig i sängen på morgonen? Det borde inte vara okej att vara såhär trött!
GUD VAD SKÖNT DET SKA BLI MED HÖSTLOV!!!!! :)




mys i skolan


lördag

Började med rätt så lung förfest hemma hos mig sen gick vidare till Mässen där Johan och Robin hade 18 och 20- års fest, sen avslutade vi det hos Lisa!
Tack och bock!


Jag har blivit rätt så bra på att ta bilder så här får ni se några även i dag:



Nu är det en ny vecka, men snart är det Fredag och då kör vi igen! puuh

Draft: Okt. 16, 2009

Hej!

Fan vad bra jag är, i dag är det Fredag och jag har inte suttit vid datorn sen i tisdags kväll, erkänn bra? Väldigt olikt mig;p
Vill ni veta vad jag har gjort i stället?
- Jo i onsdags var jag på hockey (Bofors såklart) med Anna, Lisa, Elin, Tobbe och Johan. Var trevligt men tyckte inte alls att det var lika kul med hockey som jag tyckte för 4 år sen då jag hängde på hockey varje vecka.
- och i torsdags så åkte jag till farmor efter skolan på kalas. När jag kom hem där i från gick jag över till grannarna där några stycken var. Men vad vi gjorde där är kanske lite töntvarning så kanske är lika bra att ni inte vet vad vi gjorde :) fast iofs, har inga läsare ändå? hm .. 


hahaha, mattias...
Farmor hade typ en datamusmatta som var som ett förstoringsglas, var lite små kul faktiskt.



I dag blev det fredagsmys:
- träna
- smoothie
- idol
- sova tidigt


för i morgon kör vi igen!!!! :)


halvår 9/10

I dag är det exakt ett halvår kvar tills jag fyller 18 år!!!! :)
Hoppas det bara är Anna och Lovisa som fyller 18 innan mig....


fula fest bilder:





Gud vad jag längtar,
gud vad kul vi ska ha,
och gud vad jag vet vilka jag inte ska bjuda om jag ska ha fest :)

skola

Kul att man hinner göra så mycket annat när man går i skolan. I dag dissade jag träningen för att jag var tvungen att plugga.... men pluggade jag? nej såklart inte. Lycka till på naturkundskapen i morgon Malin :)
Jag har hört en del säga att OP är slappt, men det är det inte! Vi har redan haft massa prov + inlämnings uppgifter, och veckorna fram till lovet är redan fullbokat. 

♥stress♥stress♥stress♥

Det ska bli skönt att ha APU snart, slippa tänka på allt i skolan... fast iofs har vi kanske mer att tänka på där och större ansvar? hm ..



Anna och jag innan gympan idag. Jag är rätt manlig av mig :)


myshelg

Har sovit mormors lägenhet i helgen eftersom hon var i huset, och jag kan lova att jag verkligen älskar att vara där!

Fredagen var nästan perfekt... vi fick allting i ett! Lite shopping, mys, lagade mat, bakade tårta, kolla idol/film, fest, och efterfest med tårta. Lisa och jag hade tänkt att bara vara hemma med Jessica och Anna.B men de skulle upp tidigt så vi gick till nobel när de skulle hem där KB hade lagfest. Var inte specielt drag men vi hade det väldigt roligt och trevligt ialf! :)




Sen lördag - söndag fick jag sällskap av min söta kusin.


RSS 2.0