Jennifer


hahahaha
Fan vilken rolig kväll alltså.


skooola

För mycket studenttagg för mig!! .. Kan det bli för mycket? ja.. om några månader lär jag få panik när jag väl förstår hur många månader det är kvar.
Jag är sleten och trött som om vi gått i skolan i flera månader, och är taggad på att börja planera studenten, balen, köpa allllting, leta fin bil, boka resa 2x osv, men får nog tvinga mig själv till att vänta lite!

ååååh tjejer vi har bara gått i skolan i 3 (!!!) dagar sammanlagt!?!?!? DET ÄR 10 (!!!!!) månader kvar!!!

"äckel 2a, fyfan va du är ful
"


vems ansikte



hahha
jaaa vems ansikte är det här?

degerfors


faaake

Jag är ingen äkta Degerforsare.
Jag tycker inte om mos.
Jag går inte på fotboll.
Jag dricker inte på vulkan bara för det är tradition.
Jag har inte haft klamydia.


Vakterna på pip: "jaa erik har en egen mosmaskin hemma, ni vet sån från Sibylla. Han är från degerfors. Alla degerforsare gillar mos!"
Jag: jag är från degerfors, jag gillar inte mos...
Vakterna: (tysta) ... Då är inte du en äkta degerforsare
Vi: hahah nehe
Vakterna: "nej... kommer dina föräldrar från Degerfors från början?"
jag: nej
Vakterna: "nej då är det därför, Degerfors är inte ditt riktiga ursprung!"

hopplös

Har jag umgåts med Anna för mycket, eller har jag bara blivit slarvig själv?
Jag tappar mobilen flera gånger om dagen, slarvar bort nycklarna flera gånger om dagen, glömmer och tappar bort saker hela tiden. Att jag tog på mig två olika skor (med olika klackar), drömmer saker och sen tror det är sant- de sista veckorna har jag sagt flera gånger "nehe då har jag nog drömt det" men ändå inte menat det riktigt för det är ju en mening man bara säger, meen ialf de ääär lite illa. Börjar fan snart bli rädd för mig själv.............. Jag kommer nog ha demens när jag blir gammal . Hur förebygger man det??

gammal bild
I natt åker Anna till Mallorca, guud så härligt för dig/er!!!:) Men vem ska jag dela frukt med i skolan? :(




I dag har Louise varit här i Degerfors med mig, guuud vaa goo hooon är den däär tjeejjeen :)


norge

Norge och Sverige är ganska lika land, men ändå så olika. Man märker mycket när man är där.

Som sagt, ni vet min namnhumor?
Tänk er .... "Snorre Suurballe" eller "Snorre Langballe" hahahah. Eller ännu värre om det blev ett dubbelefternamn "Snorre Lang-suurballe" hahaha. Tänk vad mobbad den stackarn hade blivit i Sverige!


-

Har vart i Norge på jobb nu sen i måndags. Det går rätt så bra faktiskt. I morgon åker jag till Stockholm, sen på söndag/måndag jobb igen till onsdag, sen hem och gå i skolan. Jag är rätt säker på att jag kommer vara trött nästa helg!

Tog med mig en liten kissekattbebis på 8 veckor med mig hem. Och han var huur go som helst på bussen, satt och sov i mitt knä- när han blev lite rädd så titta han på mig om jag var rädd och när han såg att jag inte va det somna han igen, eller så lekte vi i buren. skiiit goo.
Jag har verkligen fäst mig för den lillkillen nu meeen sen i kväll ska jag åka med den hem till Louise som ska ha den. Känns skit bra och kul att hon ska få den eftersom hon är en riktig djurvän och ville ha katt, meeeen jag vill också ha den hihihi. Fast jag har en kissekatt redan sååatt ...

Nu ska jag åka till posten (om det inte är stängt) och hämta ut mitt körkort, håll tummarna för att jag inte ser hemsk uuut.

R.I.P min trogna bästavän (datorn) ................................................

tagg

Jennifer har tage första cider
Elin också
Sandra också
och jag ett vinglas

Varför förfesta tillsammans? När man kan sitta själv hemma vid datorn och göra det. hahah tröga tjejer. Nej viiii ses snaaaaaaaaaaart :) puss på er



Nu är det sista sommarstatt för mig, sen börjar skolan då ska jag bli seriiöööös med träningen igen och jag längtar faktiskt för det är så kul att träna. Ska ha allround träning som tillval så då behöver jag inte träna så mycket på fritiden :) synd bara att jag tappat all kondition och styyyrka..


-


"Ge mig frihet, ge mig trygghet, ge mig kärlek, gör mig lycklig"


camping

Vi kom på lite impuls att vi skulle åka och campa i går kväll, och visst gjorde vi det! Åkte runt och kolla på olika ställen men hittade inget som dög åt oss (hehehe) och vart vi hamna tillslut vill ni inte veta men jag tyckte det vart ett skit bra ställe ändå..

Här är ett av ställena
Påväg tillbaka till bilen gick Jennifer först, sen Markus, sen jag, och sist Hampus. Jennifer ramlade precis när markus kom upp på tågrälsen så säger han lite lugnt "hehe det kommer ett tåg jennifer hehe" vänder sig om o ska börja gå ner, "ja säkert" tänker jag och fortsätter gå upp när Jennifer kommer springandes imot mig, kollar åt sidan och ser ett tåg komma!!
kan ni inte ana hur rädd jag blev för något jag är riktigt rädd för är tååååg!


Lite bilder:

Blev en rädd fullpackad bil haha

grillmys o sitta vid elden mys

OM vi åt? .... nej glömde det hemma. "lullo" Vi hade nog något i munnen hela tiden ...



Vi hade tänkt fortsätta "våran resa" i dag, men eftersom vi är orutinerade campare så somnade vi alla när vi kom hem. hahah. Förlåt Markus för att vi gjorde dig besviken.
Hursomhelst så var det jätte trevligt :) Tack för det!

transa


"Hej! Jag är transa, förresten så jag har jag en penis."

hahahah åååååh herregud vilken läskigidiot


Nu ska jag sätta på mig klär sen åka hämta Jennifer och Makkan sen handla lite gott som tex Maschmallows så ska vi iväg o grilla sen. Kul att träffa gammla gänget även om hälften inte är med dock :)

pusspåer

Ps. Det regnade köttbullar under pip

pip

Den här bilden från repressentera puttee..

Elin - P
Jag - U
Amanda - T x2
Jennifer - ett osynligt E.

Ja putte har varit skit kul, ... ialf tillåfrån på olika dagar. Jag skulle kunna skriva skit mycket med tanke på att de varit i 4 dagar, vi sett massa olika band, träffat mycket folk, och hänt olika saker så har många "citat" från helgen som får mig att skratta bara jag tänkter på det. Ni som var där, ni som jag var med och er som jag träffa vet ju det roliga. Hoppas ni också har haft kuul!! :) Tack för en rolig helg!

Bilder:


allt är lite hullerombuller och jag orkar inte fixa det fint eller nåt. Det är nästan bara bilder från sista kvällen när jag är med de från klassen men de är för att vi kom på att vi inte tagit några bilder :)
Nu ska jag sovaaaa, godnatt!!!!!!! :)


RSS 2.0