"förlåt om jag sitter nära, men jag gillar närhet"

I går var vi hos min låtsas farmor i Karlskoga och förfesta med god mat, prat och dans. Sen drog vi vidare till statt och stackars Nathalie var den ända som fick betala :D haha. Samlades på max och sen fick vi skjuts till "mig" igen och tog en lugn efterfest med chockladpudding, chips, godis, mys med varm filt.

Några bilder:

Anna, Lisa och Jessica. Hungriga tjejer hahah :)





Det blev helt klart en lyckad kväll, det får vi göra om snart! Roligt hela tiden, ingen tråkig händelse (om man räknar bort alla gånger vi tappade bort varandra hahah).

"tööntiiig . eeh HA HA HAHAh"

Tack alla som gjorde kvällen så rolig!!!! :)

melissa horn - jag kan inte skilja på

Melissa Horn - jag kan inte skilja på

"Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
"
Vad mer kan jag säga?

Nu ska jag plugga litte sen iväg och träna i valla, gött!

stattdebut - arvingarna




Tycker om er tjejer!! :D

För alla som har skrattat när jag sagt att jag ska på Arvingarna kan jag säga till att det var mer ungdommar där än vuxna och de körde cover låtar. Lisa sumpade chansen till att efterfesta med dem (trots att det var kvällens mål)!! men vad gör det? vi gick till Max i stället, hehe.
Helt okej kväll! :)

tisdag

En Tisdag med mycket gjort.
- körlektion
- plugga teori
- gjort stortsett klart dödsarbetet
- tränat i valla
- vart ute och sprungit med Anna Brodin
- cyklat
- segat vid datorn

Nu är jag, Anna x2, Jessica, Lisa och Elin anmälda till vårruset i Örebro. Dags att börja träna för jag ska hinna med Anna Brodin som tränat orientering sen hon var pytteliten!


Anna förut.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag träffa jessiii! :)

söt ♥

söndag

I dag ska jag ta mig mod till att färga bort min gigantiska utväxt... inte riktigt bestämt vilken färg än, det bestämmer jag i affären. Innan det ska jag övningsköra lite, sen i kväll blir det grillmys med strömtorpsgänget!!

I dag fyller Louise 18 år!!! GRATTIS! Bara 6 dagar tills jag fyller. Är lite sugen på arvingarna i helgen ialf?
 

BIKINI

Jag har nu också designat bikini som många andra också har gjort. Dock har jag ingen chans att vinna eftersom toppen ligger på 27 000 p. nånting? Men tycker de vart fina, enkla och fina :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK alla glada, söta bloggläsare!
Var nyss tre stycken jätte goa ungar här :) Jag vill också vara liten, jag vill också vara påskärring och få godis. Ska hem till mamma i kväll och äta påskmat, det ska bli gott! Som vanligt ska jag få leta efter ett ägg med godis i ... har inte växt i från det än, som jag inte gjort med choklad julkalender heller. Ska göra allt barnsligt tills jag får egna barn! jag är ju trotsallt minst fortfarande.


ful bild. jag som påskkärring för ett antal årsen.

Trollebo
"ja, vi har vårat glada barnasinne kvar, men säg har ni erat glada barnasinne kvar?"
"ja, vi har vårat glada barnasinne kvar, men säg har ni erat glada barnasinne kvar?"

"ja, vi har vårat glada barnasinne kvar, men säg har ni erat glada barnasinne kvar?"


1 april

I går var jag hos Cilla hela dagen och sov där i natt. Hennes säng är min favorit säng! Vi gjorde lite allt möjligt, jag var med henne till stallet och red bla. !! mysigt.

Jag brukar alltid ha koll på när 1 april är för det är så roligt att lura folk, men i morse glömde jag bort det totalt. Fick ett sms av Jessica som det stod "du har vunnit en miljon!!" på. Gick inte på det alls för om jag hade vunnit det hade jag nog inte fått ett sms av henne av alla, undrade mest vad hon vimsade om ;D
I år lyckades jag lura mig själv tillåmed ... gjorde lite olika skämt och ett var "Jag har fått körkort!! :D", fick tillbaka som svar att det var ett dåligt skämt för att jag inte ens hade fyllt 18. hahah hade verkligen ingen tanke på att jag inte ens fyllt.
Förra årets skämt kommer jag fortfarande ihåg. Lurade mamma att jag skulle få IG i matte och Lovisa att jag skulle flytta till Norge. De var väl inte skämten som var roliga utan hur de reagerade och det de svarade hahah :)

Hoppas ni haft en rolig 1 april dag! :D

Bild från 6an.
Ge mig kvällsdopp och nattdopp!


RSS 2.0