TURKIET

wiieee, den här veckan i Turkiet är den roligaste, knäppaste och underbaraste veckan på väldigt väldigt väldigt länge. Det blev verkligen en lyckad semester och det får jag tacka Josefine och Inger för! :)

Vi har solat och badat varje dag, shoppat, turkisk bad, tagit springnota på kamelridning, åkt "ballong i luften", vart på ett diskotek, manikyr, fake tatto, jossan färga håret hos världens sämsta frisör, träffat massa trevligt folk och mycket mer.
Jag råkade ta sönder en turks mobil och så har jag fått hört av ca 7 st att jag sårat deras hjärta och det känns såklart inte lika kul.....
Förstår inte varför folk har fördommar för turkar? De är hur trevliga och vänliga som hellst.
Orkar inte skriva vad vi har gjort men jag har haft det skit bra!

Jossan och Inger tog kort med sina digitalkameror, eftersom min är trasig så tog jag med min mobil.
Så ni får nöja er med de så länge:

turkiet



Nu har jag en anledning till att inte blogga på en vecka, I MORGON ÅKER VI! :) Gud vad gött det ska bli att komma bort.
Skulle inte förvåna mig om det dåliga vädret vänder till sommarvärme bara för att jag åker bort, men jag hoppas starkt på att det regnar och blåser ända tills nästa Onsdag :)

Ha det så bra, för det ska jag ha! (om inte planet kraschar.... )
puss

PIIIIIP 09

Nu är det Tisdag och jag har inte vilat upp mig än. Fan va utsliten jag är. Men i morgon åker jag till turkland med min låtsas farmor och min kusin så när jag kommer hem nästa vecka lär jag vara utvilat och förhoppningsvis vara lite brun! :)

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina 4 dagar. Det har varit bra, skit bra. "Jag hade lika kul som det var lerigt"-  alltså väldigt roligt eftersom det var sjukt lerigt! Stort tack till Anna x2, Lisa, Jessica, klasskompisarna, och alla andra som gjorde det kul!

Festat, somnat, vaknat, festat, somnat, vaknat, festa, somna, vakna, festa osv.. så har mina dagar sett ut i mormors lägenhet som jag lånade medans hon var i huset. Det har vart så jäkla roligt!

Lasse Lindhs, Hoffmaestro & chraas, millen colins, Backyard babies konserer var så jäkla bra (roliga)! Såg ni inte de som missade ni verkligen något....

Några dåliga mobilbilder:



Hoppas ni hade lika roligt som jag!

RSS 2.0