fin promenad


Louise för någon dag sen, när vi gick fin (kall) promenad :)

GOD JUL

Hoppas ni har haft en riktigt god jul och får en fortsatt trevlig julhelg! Jag hoppas även att ni får ett riktigt gott nytt år!!! :)

Jag har också haft det trevligt ... fast jag är i Norge. Jag har ätit massa gott och onyttigt, men vet ni? Det är inte det som man äter mellan jul och nyår som är dumt, det är det man äter mellan nyår och jul som man ska tänka på!! (därför jag äter godis varje dag:()






Juleklem ♥

op3

I dag hade vi sista skoldagen för året, skönt skönt skönt. Eller, tycker jag det? Jag tror inte jag har gjort nånting bra den här terminen, som jag är nöjd med. Synd det. Får ångest när jag ser hur höga betyg man måste ha för att söka vidare, jag kommer få jobba som undersköterska hela livet, men jag har ialf en utbildning.
Men det kommer bli så skönt när vi tar studenten, för fyfan vad vi är värda det! :)


OP3 shalalala


Diesel



Gillar verkligen min kille... vägrar ge bort han :(

Ge mig ett hem

-

Prov i Liberalism, Konservatism, Sociallism i morgon , har jag pluggat? nej! När skulle vi haft det egentligen? 2 veckor sen. Jag har ialf (nästan..) hunnit med de andra 100 grejorna vi har, även om jag aldrig gör något som jag blir nöjd med, hur fan ska jag kunna plugga vidare? nej det kan jag inte för jag har inte så bra betyg :)
Jag har annat att tänka på - hoppa av skolan, inte hoppa av, dö, inte dö.


DIEZEL

Om ni inte har märkt det, så är jag och louise lite djurvänner. Jag har alltid vuxet upp med djur, själv har jag haft 1 kanin, 4 marsvin, 1 hund och 1 katt och "familjen" har haft 3 hundar sammanlagt! :) Dock har vi såklart inte haft allting på sammagång ....
Men de senaste åren har jag bara gett min kärlek till Zprite(kisse), men när jag flytta ihop med Louise har jag fått djurkänslor igen eftersom hon "tog" med sig 1 kanin och 2 katter.

I måndags när jag var hos min bror hade han "Dazzel" stackarn hos sig under behandling ... han kommer från en uppfödare som misskött honom, vet inte riktigt vad som hänt men han har pormaskar över hela kroppen och småsår. Sen blev han även mobbad av de andra hundarna. Jag tyckte så synd om han, för det där, och för att han bara är 10 månader och kanske skulle avlivas.
Skrev det till Louise men utan tanke till att VI skulle ta han, det var inte meningen, jag blev bara deprimerad för hans skull. Hon tyckte lika synd om honom som jag och ville hjälpa.

Nu ligger han här i min säng och är hur goo som helst. Jag gillar han faktiskt jättemycket. Men är fortfarande lite ledsen för det är ju inte säkert att vi kan ha han här.. även om det bara är så han blir bra. För han kan säkert inte vara själv hemma när vi är i skolan. men jag vill verkligen :( Vill ta han till en vetrinär och göra allt för att han ska bli fin och må bra!   


Diezel ♥

familyyyyyy


julklappar

Har ni handlat alla julklappar än? Jag har handlat mycker mer än vanligt (nu när jag borde spara pengar...). Det kanske är för att jag inte ens är hemma på jul och inte vill bli bortglömd? 
Dock är jag inte klar än, har min snälla moster i Norge kvar och lilla Louise!

Min bästa julklapps köp är "en kram från ett barn i Bangladesh", som jag ska ge till en 90 + årig gubbe! :)
Sitter och kollar på barndikter som jag ska skriva i kuvertert, kanske räcker med "gud som haver barnen kär".


förra årets julhandlig i öret.


Louise

Trivs huuur bra som helst i lägenheten i KRISTINEHAMN tillsammans med Louise, 2 katter och 1 kanin! :)
Blir så glad, lugn och trygg i mig själv i hennes sällskap! Riktigt god vän det!



"Nej bättre jag gör det själv för jag tror inte vi kan sammarbeta tillsammans" ;)


RSS 2.0