rastlös

RASTLÖS
Vad gör man när man är rastlös? Jo, spenderar pengar! I dag har jag gjort av med 2500 kr bara för att jag inte orkade vänta på att klockan skulle bli tre. Onödigt Malin! 

   När Louise och jag bodde ihop så längtade vi efter reklamen på söndagar, bara för att vi skulle veta vilka alla affärer vi skulle hinna besöka just den veckan ;) hahah .
Inte lätt att bo i lägenhet när man är fattig student samtidigt som man älskar att HANDLA.



I dag har jag gått en kvällspromenad på 1,2 mil med denna tjej! "Stortrivs i Storfors"

busi

A: Jag vill till Grekland
M: Jag vill till Rhodos

Undra om Rhodos ligger i Grekland? ;)

   Varför märks det att vi blev utslängd från Geografi lektionerna pga skratt? Jag minns även de hemska hemuppgifterna Busk delade ut!

i 7an?

Jag saknar Jossssssan buuus!!!!!


SONGS IN REAL LIFE 2



Blev riktigt taggad av de första 16 minutrarna! Minnesväckande låt!! ;)

vill träna!

I dag ska jag imponera (mig själv) med att ta cykeln till jobbet. Tänk när vi var så här hurtiga som på bilden nedan? Cyklade till Kristinehamn för att bada med mina kusiner, och sen cyklade hem?! puh. Min huvudräkning är inte den bästa som ni vet, men jag tror det är från 07? 08? Längsen vart fall :)

äppelpause!

Saknar kristinehamnsgym!
Älskade att hänga där 2 gånger o dan när vi bodde där! Så nu ska jag ringa och boka in mig och Louise på Spinning, step och gymstick i morgon!

Fast jag kanske inte ska överdriva på en gång? Börjar lungt med att cykla till jobbet i stället...

Hoppas ni har en bra dag!! :)

kräftskiva x2

Blev lite knövel på jobbet i gårnatt så jag fick rycka in o jobba för fösta gången över natten. Man är hel själv, lite otäckt men det var faktiskt roligt! :) Jag sov gött när jag kom hem, och är pigg nu. Så nu tänker jag lägga mg tillgänglig övernatten också och hoppas på att få lite jobb där med! 



Nu ska åka till stugan för att äta kräftor med mamma o jocke, go frukost eller?! :)


kräftskiva

I går drog Amanda och jag till Kristinehamn för kräftskiva hos Malin, Alexandra var där också! Det var trevligt och blev riktigt lyckat enligt mig :) Tror faktiskt att jag aldrig har ätit så mycket kräftor, kräftstjärtar, bröd, kex, rån, massa klet till det, vindruvor osv på en gång. När vi ätit ett tag så undrade vi var klockan var, jo då var klockan nio och vi hade suttit och ätit oavrutit i 1,5 timme? haha! Fast vi slutade inte äta för det utan fortsatte såklart tills allt var slut :)
Fast vi hade sparat att ätit på hela dagen pga kräftskivan också ;) så nite konstigt att vi fick i oss allt!

Väldigt mysig kväll med asbra sällskap!!!! :) Nu har vi nya planer och jag hoppas att de blir av snarast ;) Fast vi börjar med statt nästa helg?


Amanda och jag, precis när vi skulle gå hem!


- Nu har jag pratat i telefon med Louise ett tag, den tjejen är såbra!

-

I dag har jag varit ledig, vilket jag säkert kommer vara ofta nu med tanke på att jag bara är vikarie- men det gör absolut ingenting för mig just nu :) För vi ska jobba 45 år till, elle hur ?
På dagen har jag inte gjort värst mycket, vart ute o gått, hämtat mina studentbilder hos bror o Heidi, lagt ut lite av de facebook. Sen på kvällen åkte jag till Örebro med mamma, hon växlade pengar för de ska till Kreta nästa vecka, orättvisst! Själv fick jag bara med mig nya springskor, väckarklocka och smått&gott från kicks!


mammie ♥



För övrigt så har jag en NY PLAN, där Australien är inräknad!


BJÖRN DANSEN



Helgens roligaste:
När Mylly och Kim helt plötsligt börjar dansa björndansen i vardagsrummet. (fast inte så seriösa som på det här klippet såklart) hahaha! :)

Det här måste jag lära mig!!! :D

vulkan

Varför känns det som att vulkan har blivit, överskattat/underskattat? (varför förstår jag inte de orden) När man var yngre (och fjortis?) var det bara att gå ner till samhället och det var proppfullt med folk överallt, de var tider de! :)

På fredan gick jag ett varv på marken med Amanda, Sandra och Hanna. Det regnade så var inte så jätteroligt faktiskt! Sen åkte jag hem och fixa mig lite snabbt innan kvällen. Tror jag var hos amanda 17 så det blev en tidig kväll, puh! Vi åkte till Sebastian där han bjöd på mat, gu va gött :) Skulle sen till Redbrick men där var det fullt (jag och amanda lyckades såklart smita in ändå iofs hehe). Men vi hängde i stället på Woddys med de äldre där vi fick gratis alkohol o dansade luftgitarr på dansgolvet.

På lördan var vi sega allihopp tror jag. Men var bara att tagga om så var det 92 års middag för mig, sen hämta jag JESSICA som gick i vår klass upp till 3an. Inte träffat henne på 9 år? så det var skitkul! :) Den här kvällen var vi först hos Simon, sen öltälte på torget, sen Simon. Den här kvällen bjöd på skratt, nytt folk, "hej kneckt"- kortspel och BJRÖNDANSEN! :) 




oj vilka fina mobil bilder...
TACK FÖR HELGEN! :)

Svenn 92 år

I går var vi på finmiddag på Strandkanten, Sven har fyllt 92 år och bjöd oss alla. Det var trevligt och gammla Sven såg nöjd ut! Han höll tal och tackade. Gammla goa gubbe som alltid har något fint att säga! :)



Såhär skrev han på mitt studentkort:

"Kära lilla Malin!
Du stal genast en plats i mitt hjärta och behöll den!
Tag vara på alla dina goda omöjligluster och undvik alla snår!
Jag önskar dig ett långt och lyckligt liv!
Sven
"

keps


Klart jag fick med mig en Ed Hardy keps hem från Ayia Napa. Hade sagt till Mattias att jag köpte med den till honom, men... jag hann använda den själv. Skit bra att ha när man powerwalkar i solsken ju? :-)

Lucistate



Degerfors mysigaste band

säg mig

Gaah
Kan inte någon bara säga till mig vad jag ska göra med mitt liv?? Jag har så mycket tankar, jag vill göra så mycket - men jag gör ingenting.

- Ska jag fortsatta bo hos Ann-Louise, och jobba på mitt gammla jobb här i norge? 1-2 veckor i månaden, och resten hemma?
- Ska jag söka nytt jobb häromkring, men förtsätta bo hos Ann-Louise?
- Ska jag hitta boende närmare oslo och nytt jobb?
- Jobba nånstans i Norge med Louise och sara?????
- Ska jag dra till Stavanger (40 min bort med flyg från oslo, jävligt långt hemifrån) och dela lägenhet med en tjej där jag lärt känna lite.
Just nu lockar Stavanger ganska mycket, 2400 nkr i månaden. Det är en fin stad, bra tränings cenrum nära, bra uteställen. Tar 4 timmar med båt till Engald, 2 nätter med båt till amerika!?
Jag vill resa o de blir ju som en resa ifall jag är i Stavanger några månader?

Men, vill jag ens vara i norge?
- Ska jag flytta till lägenhet i karlskoga/degerfors och jobba på mina 4 vikariat där?
- Ska jag hänga med josse till västerås???
- Karlstad ?!?!
Eller, plugga upp matte B och söka utbildnig?

Jag behöver lite vägledning, o jag tror jag behöver någon som kan hänga med mig.
Jag får nästan lite halvpanik inom mig, jag vill göra något kul o spännande- och helst nu. men jag vill inte bli ensam :(

tja 10 år

Under mina få dagar här i Norge har jag hunnit sett Bilar 2 och Kung fu panda 2 (med 3D ofcourse, så är de nu för tiden) på bio, eller kino som det heter här. Men, jag är väl inte barnslig för det?



I dag har jag varit ledig, men det hade jag inte behövt vart om jag skrivit upp mitt nummer ordentligt :(
"
Hej Malin det är Lotta. Vet du vad jag har gjort???? jag har riiiingt dig ändaaa från klockan 15 på 004658644135 men du har inte svarat, vad gör du idag??"
"jaha men det är mitt nummer hem till mamma i sverige, hehe"
"Ojdå stackars mamma. Vet du vad jag fick göra? Jag ringde hem till min son i sverige, o bad han söka upp Malin Aarni på eniro och där hitta vi dig!"

-

Enligt mig så är sommaren över nu. Det blir mörkt tidigt på kvällarna, det är kallt, och det regnar hela tiden. Jag är lite ledsen över det, jag har inte hunnit gjort nåt kul i sommar :( + att jag är likblek. Tanterna på jobbet här i Norge är tillåmed brunare på armarna än mig! illa....
Nu är mitt vikariat slut, både i Karlskoga och i Degerfors. Så jag hänger i Norge för tillfället. Men jag är inte så orolig över att bli helt arbetslös då det verkar va dåligt med folk! + att jag ska få upplärning på två nya ställen i Degerfors. + att jag har Norge :)


Men jag vill verkligen ifrån Karlskoga och Degerfors. Jag har sett allt, gjort allt. Visst är det kul, men det blir inget nytt. Jag har glidit ifrån så många kompisar o det gör att jag trivs ännu mindre här, visst det är mitt fel, men då kan jag lika gärna vara ensam i en annan stad.


Liseberg




Kändes som han skulle skjuta oss när som helst när han stod där och kolla ut över oss.

Trevlig dag josse!

ögonblå

Upptäckte att vi har rätt lika ögon faktiskt?
kusinjosefine

Skulle dock vilja ha hennes ögonfransar, hon har inte ens maskara på sig på bilden den jäveln, orättvist!

jobbb

Jobbade med en ny tjej (kvinna) på jobbat idag, eller ny o ny hon var fastanställd hehe. Men vi hade inte jobbat tsm förut. Och sammarbetet gick såhär:
Först skulle vi höja/sänka sadeln, jag ville ha lägre sadel och hon högre. I stället för att byta cykel försökte vi att höja/sänka, gick sådär..
Sen var det ingen luft i däcket så vi cyklade till ok. I stället för att få in mer luft, pyser vi ur alll luft.
Försöker oss på de där en stund, men gick dåligt så jag gick in o fråga efter hjälp.
Under tiden när vi väntade på hjälp så försöker jag att pumpa, sitter på huk bredvid cykeln. Och då får Annelie för sig att hon ska försöka, och hon ställer sig framför mig och hukar sig utan att tänka på att jag sitter där. Hon sätter sig alltså på mitt huvud. haha! Så jag rammlar bakåt och ligger där på astfalten. hahah
Undra hur roligt det såg ut egentligen! Två dumma blondiner ;)
Sen när vi ska cykla där ifrån vill vi åt olika håll, så vi kör in i varandra i stället, haha.


För övrigt så fyller en av mina favorit tanter 100 år i dag!! Grattis gumma! :D

Är man så positiv som hon är, så blir man nog så gammal. Trots hon är så gammal med sleten kropp hon knappt kan röra sig med har hon aldrig ont eller är trött. Finns inget negativt enligt henne! :) Hon sa att hon kände sig som 30 år, max 32, stumpan :D
"
Go o glá, ska man va" som hon själv säger.


hej

Jag älskar det här vädret!! :)
Har inte sutte vid datorn på flera dagar, trots att jag varit ledig. Men inte så konstigt när det är så underbart ute! =)
Jag har bla hunnit köp en ny bil (går skit dåligt), träffat barndoms kompis Linnea (♥), hängt ute i stugan, KLIPPT Jocke och Markus hår (kanske borde bli frisör i ställe för undersköterska? hm, njaej)

I söndags kväll åkte vi (jag markus o hampus) ut med Markus eka, trevligt!
Måndag förmiddag var det omkring 30 grader! Så jag ringde o väckte de o tyckte vi skulle åka ut på dan, härligt! Vi fick för oss att vi skulle ro bort ända till Mölle, det tog säkert en timme. När vi var utanför Mölle gick ena åran sönder, typiskt! Hemvägen blev sjukt jobbig ;) Hungriga, trötta o griniga blev vi haha!

I söndags ringde Louise o sa att hon kört släp efter bil o att det var skit kul! Jag har kört båten 3 gånger nu, det är faktiskt skit roligt ;)



Hoppas vädret håller i sig!

RSS 2.0