fula namn

Som många vet är Lovisas och min typiska humor - fula namn. Vi kan komma på jätte många olika fraser och skratta hur länge som helst åt det.
Nu har vi kollat på internet om fula namn och pratat (skrattat) åt de över msn.
Några namn som jag inte tycker är fina är: Bert, Evert, Bengt-Arne, Anna-Bengta, Orvar, Glenn-Krister, Albertina, Stigrid, Hjärt-Jonny, Örnulf, Belsebub, Svetlana, Teofil och Tentomara. (hittade hur många till som helst!!)
Men mina favorit är nog BABIANA och BÖGE. Hitta även ett otroligt fult efternamn från Danmark .... tro det eller ej men det var SURBALLE . hahahahahaahahh "Böge Surballe". haha!


Ful bild- men, jag älskar att skratta med dig! :)

tisdag

De har vart en skön skoldag i dag. Jag tycker om att umgås med Anna och jag tycker om att umgås med tjejerna. Har märkt att jag ser skolan mer positivt när jag gör det jag ska och inte tänker på att jag inte orkar för stunden och gör det en annan gång. Då kan man busa utan samvete och göra saker på dagarna! :D

Typiskt att olika träningar ligger på samma dagar. I dag är det egentligen min simnings tränings dag men tränade aerobic i stället för Anna och jag ska testa nån djupvattnens träning i morgon? Har ingen aning om vad det är egentligen men det är säkert roligt. Fast egentligen vill jag träna i valla i morgon för Anna-Lena (vem fan är anna-lena tänker ni då) har ett aerobic & styrka pass och de är ända i valla som man känner att man kämpat på efteråt.
Jag måste nog göra ett tränings schema för hur ska jag få in när jag vill träna spinning/box på Davids också?? haha, det kommer nog sluta med att jag skiter i träningen överhuvudet taget och bara är ute och går ...


Sara, Louise, jag och Anna i ettan.

I dag övningskörde jag en tur innan och till träningen, sen nyss till Mattias lägenhet och hem. Gick jätte bra, kul! :D
Nu ska jag packa i ordning grejor för i morgon följer jag med Anna hem sen efter träningen sover jag kvar i mormors lägenhet tänkte jag. Så blir mycket packning eftersom vi även har idrott i morgon, puh.


plugg

Det känns som vi har gått i skolan i flera flera veckor efter jullovet, men vi har bara gått 4 dagar? sjukt hur trött jag är. Fast kanske blir så när man sköter sig? Anna och jag har varit väldigt duktiga den här veckan! guld stjärna på oss :)
Ligger i sängen och försöker plugga lite. Men verkar tydligen vara svårt att hitta information om landet Gambia! Snart tar jag pause och går ut och går.


världens segaste dator & världens goooaste kissekatt

Asivol Groblök

I torsdags var jag hemma hos Lovisa på kvällen. Roliga (fula) namn + våran humor är en sån otroligt rolig kombination hahaha. Det tråkiga är att det inte är nån idé att förklara för det är aldrig nån annan som tycker det är kul....
EVERT ♥
Vi kollade på gammla bilder och skrattade/hånade de för att vi såg så fula ut. De värsta är att vi stod och posade på riktigt och två kameror tog kort i samtidigt så vi trodde de blev bra, hahaha


kexet och havrerån haha!


träning

Nu är det ett nytt år och nu har jag börjat lite lätt med träningen. Känns skönt! Jag gillar att träna- synd bara att jag inte har motivation så ofta och att det inte syns på min kropp! haha......
  Började min egen träningssäsong med en timmes träning i badhuset i går, och i dag har jag tränat i skolan på gympan... haha nejdå, jag var faktiskt ute och sprang en stund efter skolan också, väldigt bra gjort eftersom jag bara brukar gå snabbt i stället.

Nästa vecka börjar aerobic/styrka passen i valla, härligt! Sen ska jag även köpa 10-kort på Davids så jag kan träna box, spinning eller andra pass några gånger i månaden.
Ska bli skönt att komma i gång igen!!!! :)

 
Anna och jag på gympan för ett tag sen


Karlstad

Har varit i Karlstad sen i torsdags, jag gillar Karlstad! :D
- I torsdags så var jag, Lovisa, A.B och Sofia i Leklandet, det var kul! - men hade nog varit roligare om man var 10 år. Sen på kvällen medans de var och tränade gjorde Lovisa och jag middag till de. Vi hade hur kul som helst! inte för att det var roligt att laga mat (för de var ingen av oss bra på), utan för att vi har så himla kul tsm, haha jag älskar att skratta tillsammans med dig Lovisa! ( he-he, eeeeh HAHAHA). Sen efter det, mätta och belåtna, satte vi på Mamma mia, mös hela kvällen, och nördade MTV.
- På Lördag var vi uppe med tuppen kl 11. Gjorde oss i ordning och tog bussen in till stan. Lovisa åkte hem lite tidigare, men Anna och jag var där kanske 13-18? han inte ens gå i hälften av affärerna, men kan säga att mina pengar är i stortsett helt slut nu. Sen efter stan gick jag hem till min faster som också bor i Karlstad, sov där och kom hem nu för några timmar sen, roligt att umgås :)

Mobilbilder


från leklandet:

Ovanför drope slide. Det var som en rutchikana i 90 grader (!) från 10m eller nåt. Jätte läskig!





annat:


A.B och hennes bästa vän - chipspåsen

mys i soffan, och coola glajjjjer


TACK FÖR TVÅ JÄTTE BRA DAGAR TJEJER :)


mys

I måndags åkte jag till mormors lägenhet. Fick besök av Anna på kvällen. Vi kollade på en konstig film och åt annanas, melon och apelsin- erkänn nyttiga?

Sen i går gick jag till Lisa på myskväll. Vi gjorde middag- kyckling, pommes och hemmagjord sås. Vi har nog gjort det tusen gånger snart så nu är vi kungar på det! Sen badade vi bastu och hade jätte mysigt hela kvällen. Var så längesen vi sågs själva och nu när vi inte är nördar över msn har vi så mycket att prata om! :)


Lisa Holm och hennes korvfingrar


lördag

Direkt när jag kom hem från Karlstad i går så tog jag bussen hem till Cilla. Vi käkade onyttigheter, kollade film och hade det trevligt- sen så somnade jag så skönt på soffan hos henne. När jag vaknade tog jag bussen hem till Degerfors och tog min och Lovisas lördags promenad. I dag var det väldigt kallt :(
Sen resten av dagen har jag suttit och kollat på film och pratat på msn, hihi. Det är så skönt att ta det lugnt ibland!


Cilla och hennes söta valp molle

Annas systers kattungar

- Jag vill också ha nåt litet!


nyårsafton 09-10

Som sagt så åkte jag och Lovisa in till Karlstad för att fira nyår tillsammans med Anna och hennes kompisar. Jag är väldigt glad att Lovisa följde med för fy vad vi gjorde bort oss där inne när vi skulle komma hem till Anna och när vi skulle därifrån till busstation, hahah, jag skulle aldrig ha klarat det själv.
Det har hänt mycket kul, var roligt med nya ställen, nytt trevligt folk osv. Jag skulle nog kunna skriva mitt längsta blogginlägg om exakt allt vi gjort men de skulle ni inte orka läsa.
- Men min nyårs afton vart lyckad och jag hoppas att eran också blev det!!! :)

Har bara några dåliga mobilbilder just nu:


RSS 2.0