Hej!

Idag har Mio varit med mig på jobbet, vilket han älskar att vara! Jobbade bara 12-16.30 sen var vi på klick o trick kurs. Han var faktiskt riktig duktig idag! Var följsam o engagerad i det vi gjorde o gick inte ifrån mig nångång fast han var lös, så idag var det roligt! :-D
Nu ligger han o sover och jag ska nog strunta i disken och sova jag också...

här är vi på rsllylydnads träningstävling :)


Måndag

Godkväll!

Hur har eran dag varit?
Min har vart sådär... Börja med att gå upp o åt frukost sen la jag mig igen några minuter o svarade på sms. När jag gick upp kände jag hur yr jag blev och tog tag i väggen, försökte stå upp o hålla i mig men vips så hamna jag på golvet.
Har mått sådär idag, känns så jobbigt när jag hela tiden ska ha något problem... Men jag är väl överkänslig ;)

Är så glad jag har mina vänner! De jag har berättar för vad som hände har varit så snälla! Även om de inte var nåt allvarligt så var ni så gulliga. Smsa lite med Louise, Linnea kom förbi utan förvarning, pratat en kortis med Sara, mamma kom med mat frukt osv. och Anna kom med choklad nu till jobbet! Ni är bra ni:)<3

Ligger i sängen på jobbet o ska sova jour inatt. Skulle helst av allt vilja vara hemma och sova! Johan jobbar em i veckan, vilket är rätt tråkigt också!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Godnatt

Svullet och fint en stund, litet Jack. Men ser bra ut nu igen!


Nattetid

Godkväll!
 
tröttna rätt fort på att blogga eftersom det aldrig funkar iallafall. Hur kul är de när de inte går? Krångel... 
 
Jag sitter på jobbet nu, nyss tryckt i mig en påse popcorn. Hade lite ångest idag inför jobbet, inte ett dugg taggad på att jobba tre nätter i rad nu. Vill sova hemma. 
Helgen har bestått av jobb, igår 7-15 och idag 7-13 + natt. Men har jobbar så himla lite så jag ska inte klaga nu när jag börjar få mycket timmar igen. Men jag har haft en bra vecka så vad gör det med jobbhelg ibland? 
skulle skriva vad jag gjort i veckan men minns inte... har träffat Anna flera gånger- tagit promenader, småplanerat om säfsen- hoppas det blir av!:) Jag har köpt hundbur till bilen, besiktat bilen, sålt mina gammla vinterdäck, hunnit träffat Johan lite, och igår hade jag fredagsmys med Sara. Fick kokkos duschcreme och kokkos lotion av henne, så snäll! Nu luktar jag supergott :) tack Sara!
Här ligger jag i Saras knä, mysigt ;

Jullängtan

Goddagens! 


Idag efter min bilbesiktning var jag på shoppingtur på Öob o Maxi. Tänkt att man kan hitta mycket på de affärerna?

Första julklappen är inslagen och nya julprylar inhandlade som jag längtar att ta fram!


RSS 2.0