pip

Inger: "Hur är det nu efter reegnet och pip? Är det bra? Guud vad det regnade i går."
Jag: "Jo det är bra. Jag har stövlar, regnjacka och inget smink så det går allt bra."

Jag är förbereddddd. Man känner sig riktigt tråkig när man sitter o förfestar utan smink men när man står och hoppar, blir svettig och goo och blöt av regnet känns det riktigt skönt ....

I DAG KÖR JAG FÖR TVÅ
(ha kuul för två alltså), med tanke på i går ....

Bilder från förra året:



Mariestad

Innan Louise och jag åkte till Marieberg för att besikta hennes bil kom jag till henne 6.30 för att färga håret innan. Längesen jag gick upp så tidigt!! men det kändes skönt när jag satt och sjöng i bilen kl 6 på morgonen och kände att jag hade hela dagen framför mig. Efter PUTTE ska jag verkligen ställa tillbaka dygnet!

Det gick lika bra att köra till Besiktningen i Marieberg som det gick lika bra för oss att åka bil till The studio i Västerås. Innan vi åkte så satt vi och läste på eniro vilka vägar vi skulle ta och inte ta. Var så roligt när vi kom till Marieberg så sa vi flera gånger "jaa till höger är den vägen, där skulle vi inte åka, bra!", "jaaa nu ska vi inte svänga", "Nu har vi kört rakt långt, det skulle vi". hihi.
  Efteråt hitta vi till stan galant där jag slösa upp nästan alla pengar... Dock inga kläder, utan en handväska och lite fina flytta hemifrån saker! :) Dock var skålarna till barn... Men även en 18åring kan väl köpa en godisskål som det står "princessans godis" på? Tyckte dock inte de i kassan ..

TACK FÖR I DAG LOPPAN! :)♥ fan va bra vi är tsm!



Och nu ska jag vidare igen. Ibland hatar jag fullplanerade dagar, men ibland är det faktiskt skööönt. Och så kommer även hela helgen se ut antar jag, dock är jag själv och de kommer bli underbart ♥
Ses på putttä


myys

(akta nyvaken tjej)

Tur jag har någon att mysa med ;)....  jag vill också ha någon att toffla för

hej

Hej bloggen!

Jag har fått körkort!!!!!!!! Har åkt så mycket bil i en vecka att jag fått ont i högra benhinnan. HAHA. Satt och funderade på vad jag hade tränat så jag bara fått ont i ena benet, kom då på att jag inte tränat alls. Har gasat för mycket ;)

Vet ni? Jag älskar sommaren :)


2 bilder från i går. Sen var vi även iväg på ett mysigt nattbad i spö med några karlskogingar ute i lunedet :) jag som är en badkruka, bada två gånger på en dag? grattis


-

"döm inte allt du ser, tro inte på allt du hör
och säg inte allt du vet"
BRA SAGT!


Hoppas ni har det bra allihoppa!!! :)
Godnatt

Måndag

I dag har jag:
- sooooovit länge
- vart i Degernäs med A.B
- tvättat båten
- övningskört


förra året.

hård helg

Den här helgen har jag känt mig:
- Full
- Bakfull
- Sleten x1000
Det känns som jag har varit på statt både Fredag och Lördag, men vad har jag gjort? Jobbat på stranddagarna haha..

Har jobbat både fre och lördag mellan 17-03 (?) ungefär. Vi stod i entrén och tog betalt, men vi har hunnit hjälpt till med lite annat också. Självklart hann vi bli kompisar med vakterna och poliserna också. :) 
  Så trevligt och snäll jag varit den här helgen har jag nog aldrig varit. Från att sagt "hejhej" 1000 på en kväll, till att vara hundvakt åt två olika hundar två olika dagar till att säga "ha en trevlig kväll" 1000 gånger till att säga "hejdå" 1000 gånger med ett jätte fint leende samtidigt som jag vart så trött att jag kunnat somnat stående. Fast det har vare skit roligt faktiskt :)
I helgen hann jag även gå vilse i sandviken med en 11 veckors valp som inte orkade gå tillslut. Fick bära henne i nån timme så att jag fick träningsvärk.


nathaa ♥ :)

"
Nej de har inget kvitto, dem har ett hjärta!"


gympan

HAHA!
hittade precis den här bilden .......
Jag glömde gympakläder en gång så fick låna skit stora byxor som både Anna och jag kom i.....

"In action"
hon står i byxorna, men när hon skulle försöka ställa sig på golvet så båda var helt i, drog vi oss.

-

fan vad hopplös jag är :o

måndag

Mysig dag med kusinerna!!!! :)
Första dagen ute i huset utan mormor, gud vad jag saknar dig.......



Dagens outfit: (nat)

Vad får jag om jag går såhär på statt?? Man fick väldigt sexig rumpa i de där jeansen! :)

Norge

Jag följde med Cilla och hennes mamma till Norge i torsdags för lite jobb. Jag har jobbat tre pass och när vi inte jobbat har vi varit ute på olika turer med bilen på natten, har även hunnit hälsat på min släkt,. Vi har sett lite allt möjligt och upptäckt att Norge är ett fint land! Vissa ställen där vi var på och hus/lägenheter vi såg såg ut som stora hotell utomlands eller något sånt. Kändes precis som vi var i ett varmt land fast värmen saknades. Fast kanske beror på att Baerums kommun var norges rikaste (tror jag?)
Ålderdomshemmet jag var på såg också ut som ett litet hotell, det var glasväggar, glastrappor, fina hissar, ett café, balkonger, en uteterass uppe på taket osv, inte som Letälvsgården ialf!

Det var väldigt skönt att komma bort för känns som vi vart på semester, vi har haft roligt :) 
Jag har varit på en lätt avdelning där de gammla inte behöver så mycket hjälp så det svåra har väl varit språket.
- Och de ända jag skämt ut mig med var att jag gick in i killarnas omklädningsrum .... och upptäckte de inte förns efter jag gått förbi en man. Fick panik och sprang ut därifrån. Hade inte sett honom innan men han jobbade självklart där. Dagen efter när alla satt och åt gemensamt berättade han för alla andra i personalen att de vart en "ung jente" som gått fel, han härmade henne hur hon såg ut när hon vart chockad osv, han satt och skratta och alla andra med, och vad skulle jag göra då? Jo jag satt också och skratta och låtsades tycka det var roligt.
Meeen jag antar att jag var den "unge jenten".....


ciiiiiiiiiiiiiillla :)

Min moster hade 3 söta kattungar som var 2 veckor, jätte goa! Blandning av renrasig Norskskogskatt och "vanligkatt" med lite perser i sig. Kommer nog bli jätte fina :)


RSS 2.0